Marzocchi Marathon Corsa SL World Cup 2008 (2) Czy opłaca się go kupić w tej cenie i jak z ewentualną awaryjnością... Kemot co mam zrobić? problem wtym,że w korbie przez pomyłke (6) zainstalowano ni nierówne korby, jedna dłuzsza, druga krótsza, i teraz mam... ewolucja co robic ???? (6) kurczaki, znow sie wylegly fajne tematy, wiec tradycyjnie dodam cos od... AKI-666
jazda w futrze z nutrii, czy ktos próbował? podobno doskoała (2) wentylacja i ochrona przed sniegiem, deszczem itd, zastanawiam się nad kupnem, stary biker Polska premiera NWD 9 - never enough (6) W zwiazku z piatymi urodzinami stowarzyszenia HCFR zapraszamy wszystkich na... HCFR Pomocy z nogą (3) Witam, mam straszny problem z prawą nogą. Wszystko zaczęło się w sierpniu... Scarface Zawody w kopalni soli w Bochni (5) Witam, Nie wiem czy dotarlo do Was info o zawodach organizowanych w... HCFR.pl ochrona dłoni rowerzysty przed zimnem (6) Są jakieś konkretne rękawice zapewniające maksymalną ochronę dłoni rowerzysty... dbig Full Scotta do enduro wazacy ponizej 9kg (10) Niejaki Sebastian Roth, znany fetyszysta i fanatyk niskiej masy w rowerach... HCFR.pl hy!!!! citybike;) (1) http://patrz.pl/zdjecia/to-sie-nazywa-rower to ci dopiero :D rB na trenażer (3) czy znacie może takie coś na kompa lub dvd typu virtual cycling jak jest na... tommi odzież z gore texem dla osoby niepełnosprawnej uprawiającej sport (14) Wraz z kilkoma osobami chcielibyśmy na święta dla naszego kolegi kupić odzież... Su kaski (7) witam mam możliwość tańszego 'załatwienia' m.in. kasków MTB i szosowych,... tomasss badania na AWF-E (9) czy na AWF-E w Gdansku moza przeprowadzic badania CHO,OLBA,IAT,MLSS i inne... AKI-666 maja włoszczowska (3) Maja Włoszczowska opuści Polskę Przez osiem lat trenerowi Andrzejowi... mm sprzedam Oakley M Frame (5) zapraszam do aukcji... Rafał Kółka Kibx na XT (3) Może ktoś akurat czegoś w ten deseń poszukuje... Chickenblebleble "Armstrong wins Texas mountain bike race " (15) coz, w sumie to jeszcze jakis czas temu pisalem o tym, ze LA wrcajac do... AKI-True Jest już nowa ścieżka na Wilanowskiej (4) Uwaga rowerzyści. Pragnę was poinformować że jest już nowa ścieżka przy nowej... WOJT Pokazy slajdów z podróży na rowerach (2) SKPT Gdańsk zaprasza na pokazy slajdów z podróży z różnych regionów naszego... SKPTowiec