ścieżka przy Alei Zwycięstwa w Gdańsku (4) No chyba budują w końcu ścieżkę z prawdziwego zdarzenia :-) kosss Ślady GPS (5) Witam, poszukuję śladów z GPS tras z imprezy HorizonFive z Sopotu z czerwca... Bynio dobry serwis rowerowy w 3m (4) Cześć, Szukam dobrego serwisu rowerowego w 3m. Czy polecalibyście jakieś... kokotopuk
kurtka z membrana na froncie i polarem na plecach (7) Zapodałem temat na precla ale dam i tutaj. Zna moze ktoś jakieś kurtki z... qrt Skoro się chwalimy, to zapraszam na moją stronę o trasach po Kaszubach (4) http://rowerem.pomorze.pl/ swis chainreaction.com (11) możliwe że będę ściągać kask z stamtąd i brakuje ok 40 funtów do darmowej... tomasss sztywny widelec do gorala-pilnie poszukiwany (1) czesc wszystkim, szukam (pozyczyc lub odkupic za atrakcyjna cene)... Ziarno FOX F80 RL SPRZEDAM!!!! (1) Mam do sprzedania amortyzator przedni Fox F80 RL. Amortyzator był w rowerze... KAZUMI Amor (5) Sprzedam nowy Rock Shox Reba SL (1000zł) 500140721 2 danger Kaseta XTR 11-32 (6) Sprzedam nową kasetę XTR 11-32 (320zł) 500140721 2danger Sprzedam rower Dartmoor Street Fighter (2) Sprzedam rower na ramie Dartmoor Street Fighter... Sergio rowery stacjonarne (15) Panowie i Panie w jakim sklepie są rowery treningowe (stacjonarne). klemens Gdzie zapleść koło (19) Witam! Znacie jakieś sprawdzone miejsca, gdzie umieją dobrze zapleść koło?... Artur Rayleigh, 3 biegowy, oddam w dobre ręce (1) Prawie kompletny rower. Brakuje przedniego koła (jest obręcz, opona, dętka),... Mickey kierownica karbonowa Ritchey ? (16) Czy są jakieś przeciwskazania wagowe zawodnika , 90 kg ? Kierownica gieta... Rufi kask to podstawa!!!!! (5) http://pl.youtube.com/watch?v=osXU2u5OhiI MO ojej (7) Przyszły do mnie pieniądze z odszkodowania z firmy Interrisk dostałem tylko... dbig Kupie Wigry 3 (1) Moze byc troche przerdzewialy, na flakach, ale aby rama byla dobra, i byl w... goral Sprzedam :) (16) 1. Przerzutka PRZÓD XTR FDM970 TOP SWING 34.9 z redukcja na 31,8, górny/dolny... Krzyżak znaleziska... (9) musiałem to "tu" wkleić gdyż nie mogę się nadziwić umiejscowieniu tylnego... barry