No dzisiaj dało czadu (15) Dzisiejszy powrót do domu trochę przygniótł... Świerzy 20-centymetrowy puch,... Bynio Rama Trek 8900 (22) Szukam kontaktu z kolegą, który mnie zagadywał na Maratonie w Gdyni. Pytał... michfel W Samo Południe, niedziela, mostek Oliwa, 12:00 przejażdżka rowerowa, zapraszam! (8) Powitanie Nowego Roku w starym stylu - zbiórka/przejażdżka, już jutro w... Peter ::SopotKillers::
wesprzyjmy Wielką Orkiestrę Świątecznej Pomocy :) (1) Poprzez allegro można połączyć przyjemne z pożytecznym:... Flash rama "no saint" (26) Hej, czy miał ktoś może okazję testować ramę no saint angel? poszukuję dobrej... Daro XT 96' (6) Ile byście dali za kompletną grupę XT z 1996 roku? Mało śmigana. wza petycja do SKM (1) Przypominam wszystkim o petycji do SKM o całoroczny bezpłatny przewóz... mudia Trenażer - za i przeciw (23) Warto inwestować te 500-900zł ? Mam w planach jeździć na rowerze również... tomasss Opony Tubeless (7) Ostatnio sprawiłem sobie opony i koła bezdętkowe. W związku z tym mam do Was... lesiu Kalendarz rowerowy na 2009 (15) Z przyjemnoscia informujemy, ze nasz kalendarz rowerowy na 2009 juz sie... HCFR.pl Nic się nie dzieje (8) Co się stało? Zimno wszystkim? Dzisiaj rano jadąc standardową trasą do pracy... Bynio obciążenia treningowe po urazie (7) Już 4 miesiące mija od nieszczęsnego wypadku w Gdyni w którym doznałem... dbig buty NIKE (6) Jestem Iga i bardzo bym chciała kupić ładne "skejtowe" buty NIKE . Wszystko... Iga- Rowerowy sylwester (3) Witam. Czy ktoś może organizuje coś jak w temacie? :) Artur Pudło na rower pilnie poszukiwane (3) czesc, pilnie szukam pudła na rower -goral, kola 26', rama 19'; jakby... Ziarno SPEEEEEEEEED (23) http://www.mtbnews.pl/content/view/798/1/ Myślę że max. szybkość 70... salumi nie wyrabiam (15) Opona na trenażer może być prawie niesłyszalna? Ostatnio założyłem starą... dbig Giro havoc sprzedam (2) jak w temacie, mało używany, świetna wentylacja, jak nowy, cena sklepowa... toivlas MTB Marathon 2009 (15) Sezon 2009 MTB Marathon już znany!!!!!... 2009 trenażer vs porządne oświetlenie do treningu po ciemku (6) co lepsze? wza