sprzedam crossmaxy SL (8) za 1k, oglądanie w lesie w umówionym miejscu. rB Rowery Kellys (10) Witam Słabo znam się na rowerach MTB, a chciałem kupić coś nowego i dobrego z... AdamL sprzedam Oakley M Frame (8) NOWE Oakley M Frame kolor oprawki: Jet Black soczewka: Blue Iridium (ksztalt... Rafał B
Wypad -Rowerowy ;d (39) Szukam ludzi którzy znają fajne ścieżki rowerowe na terenie trójmiasta i... Amator.Kolarz Fotki z maratonu w Kadynach (4) Fotki z maratonu w Kadynach znajdziecie na... _Bolek_ Bikeboard i machanicy (6) ostatnio wpadl mi w łapy magazyn Bikeboard (ten numer od odchudzaniu... AKI-true sprzedam... (1) sztycę 27,2/350 210g... ŁOSIU Sprzedam m.in. koła (11) Witam Mam na sprzedaz kilka części : koła Mavic crossmax sl 2006 pod... Marcin. oakley m frame (7) oakley m frame oprawka jet black soczewka blue iridium nowe + 2 dod noski i... oakley oakley (2) ksztalt sweep oakley E-MTB czyli maraton w Kadynach - wasze wrażenia (11) Chciałbym w swoim imieniu oraz rodziców podziękowac za zorganizowany dzisiaj... _Bolek_ Killerska przejazdzka: Niedziela, 10.08.08 g.10:00 Sopot BP (11) PRZEJAŻDŻKA - kod "Sierpień Killerski" SK 10.00 W niedzielę 10 sierpnia... Peter ::SopotKillers:: Olsztynianin przez 24 godz. bez przerwy jeździł rowerem (9) O godz. 14.38 Bolesław Krawczyk pobił rekord świata i rekord Guinnessa w... news... Oświetlenie rowerów i zabawy nim wyrostków (6) Słuchajcie !!! Jeżeli posiadacie zbyt mocne oświetlenie rowerów , nie bawcie... Rafał34 rajd rowerowy wzdłuż szlaku domków podcieniowych (7) Witam! Organizuje rajd rowerowy po Żuławach. Głównym celem jest przejazd... joanna_su Maja srebro! (2) Maja Włoszczowska zdobyła srebrny medalw Pekinie! Fantastyczny wynik. Ola... mariusz1 skutery na nowej scierzce w pasie nadmorkim szaleja!! (2) Już chyba trzeci raz widziałem małolatów na skuterach na ścieżce rowerowej w... roweros Latające mrówki (12) Uwaga Ostrzegam przed latającymi mrówkami. Szczególnie dają się we znaki jak... mezgoll Etykieta na szosie (17) Po angielsku, ale polecam!! :)... Krzyżak Głupota kierowców i konsekwencje (22) 17-tego w niedziele między godziną 16 a 17 wracając od strony Koleczkowa... dbig