Gdańsk -> Wyspa Sobieszewska (8) Jest jakaś inna droga po za 7 i 501 z Gdańska na wyspę Sobieszewską?... mezgoll fajna strona rowerowa!! (1) nieprzepadam za słupskiem denerwuje mnie to ze w panorami gdańskiej jest 80%... dobry pomysł Parkingi rowerowe (25) Witam, Jakie znacie parkingi dla rowerów w Trójmieście, oczywiście mówimy o... endzinier
v-break (11) Mam taką sprawe bo... montuje v-breaki i spędziłem już przy tym chyba z 5... kiszony SOBOTA ROWEROWA - CZAD 2 (7) PRZEJAŻDŻKA - kod "Sierpień Killerski 2" SK 9.30 W sobote 16 sierpnia... Peter ::SopotKillers:: szlak do straszyna? (13) Hej:)! Czy ktos sie orientuje, jak mozna (i czy mozna) dojechac jakos lasami... AniaGT Rozterki rowerowe mieszkańca Gdyni (8) Witam wszystkich, to mój pierwszy post na tym forum (a pewnie będą kolejne)... CoolTravels bloki wielokierunkowe do SPD 520? (2) Czy ktoś może pomóc i podać numer bloków wypinających się we wszystkich... sie ma 15 sierpnia na rower (3) Zapowiada się ładna pogoda, 22 stopnie, bez deszczu i słonecznie także... Toivlas sobota, 16 Osowa (5) Jest ktos chetny w sobote na Osowa tradycyjnie pojechac ?? dżozef na rowerek do lasu (37) hej! czy rowerowa grupa trojmiasto, badz jej odlamy i inne elementa spotykaja... AniaGT miejsca "zadresione" (6) No właśnie - jakich miejsc w 3M powinien unikać cyklista, by nie stracić... BolekLolek koronka 32 do XT (7) Czy wie ktoś może - gdzie w Gdańsku mają (a nie, może mają) koronkę środkową... Jankes. KUPIĘ CZĘŚCI DO ROWERU TREKKING/CROSS (1) Potrzebowałbym używane lub nowe części: - Amortyzator przedni 1i1/8 cala z... wredny Tour de Rej Sopot (21) Witam! Czy ktoś się orientuje kiedy są organizowane Górskie Mistrzostwa... Majek jaki trekking? (1) Jaki trekking polecacie do jazdy z 1,5 rocznym dzieckiem oraz do samotnego... asdek szukam pętli w lesie (MTB) (6) witam, Szukam trasy mtb gdzieś w lesie, w okolicy gdańska / trójmiasta.... kristov Szybcu i wsciekli..na rowerach:-) (39) Ostatnio podczas grania w NFS i ogladania po raz 32 "Szybcy i Wsciekli" :-)... AKI łańcuch ale jaki????????????? (2) 1.łańcuch ale jaki na 9 rzedow na xt decore mialem cn-hg 53 i normalnie po... łancuch Wczorajszy(7.08) wyścig? (1) Witam, czy wczoraj- 07.08 w Czwartek odbywał się w Oliwie jakiś wyścig/rajd?... epawel