MTB Gdynia Maraton (23) 20 września na terenie Trójmiejskiego Parku Krajobrazowego odbędzie się... RV Dzisiejszy etap TdP (28) I jak szanownym podobał się dzisiejszy finisz zawodowych kolarzy? Jestem... Bynio niecodzienna kamizelka dla rowerzysty :) (2) Jestem przeciwnikiem kamizelek, ale w takiej to nawet bym pojeździł.... Mudia
kola opony bez detek? (7) uzywa ktos j/w bezdetkowych opon do gorala np 26 cali nie chodzi mi o szose i... opona sprzedam siodełko Velo Prolite i szczęki Tektro MT5.0 Carbon (5) oraz kierownice BOPLIGHT 580mm wszystko uzywane OD ZESZLEGO ROKU, CENA POLOWE... pablo26 Licznik (11) Witam Czy można prosić o informacje na temat zakupu nowego licznika. Miałem... sot żele, powerbary- gdzie dostać w Gdańsku? (7) Witam, czy wiecie może gdzie w Gdańsku można kupić żele energetyczne lub... Nevada XC w Starogardzie (6) Zapowiadana początkowo na 20.09 impreza cross country w Starogardzie Gdańskim... RV pulsometr - wspolczynnik w ustawieniach kalorii (18) Aby pulsometr pokazywał spalone kalorie trzeba wybrać odpowiedni współczynnik... toivlas Scandia (8) czy jako amator (nie zrzeszony) warto jechac na Scandie Marathon? znaczy sie... tommi Ścieżka rowerowa na ul. Janka Wiśniewskiego (28) Chciałbym, żeby ktoś mi odpowiedział, dlaczego remontując ul. Wiśniewskiego... misza TdP II etap (6) Interesuje się ktoś z was tym wyścigiem? Na stronie tdp2008.pl Cz. Lang się... dbig koła , rama itp. (2) Witam mam na sprzedaż kilka cześci , moze ktos byłby zainteresowany a wiec... Marcin. Powrot Lanca do scigania ? (6) wczoraj uslyszalem w radio jako Lance Armstrong ma w 2009 wrocic do scigania... AKI-True news (2) http://www.cyclingnews.com/ news Drogra krajowa nr 6 (5) Tak się składa że jutro na mojej planowanej trasie pojawia się krajowa 6 na... tomasss daty zawodow XC (8) mam pytanie - kiedys dawno temu startowalem w zawodach XC i pamietam ze... Cycu tak sobie patrzę na mój rower... (5) ... i zastanawia mnie jedno: otóż rower był kupiony przed laty z widelcem o... Barry Marcok, czy RS Tora? (1) Marzocchi MX PRO LO 2008, czy Rock Shox Tora 318 Solo Air? No właśnie, co... Flash licencja kolarska (19) W jaki sposób zdobyć licencje, jakieś wymagania wiekowe? Co należy... dbig