Zdjęcia z Bike Tour Gdańsk (16) Trochę zdjęć z Bike Tour Gdańsk znajdziecie na... _Bolek_ Zderzenie rowerzysty z tramwajem!! (24) Wczoraj wieczorem 16.10.2008 był wypadek rowerzysta wjechał pod tramwaj na... widoczny na drodze zakonczenie sezonu w Isebnej (2) Dostalem nastepujacego maila, moze kogos to zainteresuje: "Maja... Ziarno
optymalna kadencja w treningu i inne... (5) czesc wiem, ze jest to sprawa dosyc indywidualna /i trywialna/ dla wiekszosci... Ziarno Trek Gdynia (70) Czytam niektóre zamieszczone tutaj tematy i nie wiedzieć daczego większość z... wiraszka naprawa roweru (15) Jak przebiega procedura pokrywania strat odniesionych w wypadku, jutro jadę... dbig na sprzedaż (1) Witam,czy posiada ktoś z Was na sprzedaż przerzutkę tylnią xtr m-952 z długim... trek 9000 skandia (58) no to chwalcie sie jak komu poszło na skandii? czanolik Zdjęcia z Bytowa (1) Fotki z maratonu w Bytowie znajdziecie na... Bolek GPX Gdynia Redłowo 11.10.2008 fotki (9) macie i radujcie się. jak ktoś coś ma niech tu wrzuca.... toivlas technika na zjazdach... (18) Witam! O ile na podjazdach sporo nadrabiam i wyprzedzam część zawodników tak... Barry buty zimowe (27) Witam wie moze ktoś gdzie w okolicy mozna sobie obmacać jakieś buty zimowe... qrt pogodynka (8) Od kilku lat jeśli chodzi o przepowiadanie pogody korzystałem z meteo.pl... żYwY Wyniki Maratonu Bytów (1) Wyniki dostępne są na stronie www.basztabytow-kolarzyki.pl.tl Przepraszamy że... Tomek 1 Maraton w Bytowie (18) Baszta Bytów i BTC Masters Bytów zaprasza na I Bytowski Rodzinny Maraton... Bytowiak foty z bt (3) http:/robzino.republika.pl/rd2008.zip Ziarno Kupie rame MTB 19-20" (9) Tak jak w temacie, składam zimówke i ramy mi brakuje. Marka i model... Sławek Fizik Nisene HP (1) Gdzie w Gdańsku (lub Trójmieście) kupić? Widział toto ktoś gdzieś? Pozdrawiam Jankes. innowacyjne rozwiązanie (16) co myślicie o tym?... tommi HR-max ??? (42) Hej, czy HR-max wyznaczony na rowerze, to jest to samo co, podczas ostrego... AKI-true