rama POISON (14) Witam! Czy ktoś "ujeżdżał" rower złożony na ramie tej marki lub ma jakaś... Barry Wspólna jazda (1) Jest ktoś chętny powtórzyć trasę ze skandii (05.10) w tym tygodniu? wtorek... LK 05.10 maraton Skandia w Gdańsku (30) Kto bedzie? :-) Trasa jak poprzedni maraton Gdański? Ktos wie? pozdrower,... Peter ::SopotKillers::
nie koniecznie wynikami na rowerze (3) http://www.pudelek.pl/artykul/12859/kazala_mu_sie_wyprowadzic/ buziak sprzedam kurtkę XL Gore Bike Wear XL (1) Kurtka rowerowa windstopper XL Gore Bike Wear Nowa, doskonała kurtka Gore... Papa Razzi Fotki z Gdyni, Starogardu i Kościerzyny (11) Fotki i filmiki z Witomina, Starogardu Gd. i Kościerzyny znajdziecie na... Bolek [pedaly] ktore lepsze? (27) look keo carbon czy time rxs carbon? Rafał B wycieczka do Zielonej Góry (6) Cześć Właśnie wróciliśmy z rowerowej wyprawy do Zielonej Góry. Zbiegła się... Mysz Oburzenie droga ekspresowa nie (4) Dziś dowiedziałem się w radiu że słupski samorząd ma pomysł przekształcenia... WOJT Maraton Kościerzyna - wyniki (21) Witam Najpierw parę wyjaśnień. Na dystansie GIGA w kategorii M1 Zastawny... KSR-KSZ opona do trenazerow (9) oplaca sie kupowac opone przystosowana do trenazerow? chybaty I Jesienny Maraton MTB, Kościerzyna (40) Kaszubski Instytut Rozwoju oraz Kościerskie Stowarzyszenie Rowerowe... KSR KSZ za ile taki rower? (5) Witam, potrzebuję pomocy - mianowicie chciałabym sprzedać rower, ale nie... haniaa Poranna rozmowa z policjantem :) (22) Dzisiaj o godzinie 5:10 rano jadąc do pracy ulicą Morską w Gdyni zostałem... daroguru głupota zawodników (37) Dlaczego zawodnicy w czasie wyścigu podpierają się o drzwi samochodu albo... dbig Wyspa Sobieszeska (1) Niedawno odbyłem sobie wycieczkę rowerowym szlakiem im. Wicentego Pola po... WOJT Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie (23) Witam. Niestety dziś ktoś ukradł mi mój ukochany rower. Był to rower, który... martix Joe's No Flats - używa ktoś? (4) j.w. lub ew inny uszczelniacz typu DOC BLUE lub inny??? pozdrower, Peter Peter ::SopotKillers:: X Wejherowski Wyścig Rowerów Górskich (8) 28 września (niedziela) po raz 10-ty odbędzie się Wejherowski Wyścig Rowerów... arecki Reja (17) Czy ktoś wie czy zawody już były, będą czy w ogóle ich nie będzie? można w... toivlas