SPA -Trójmiasto

Temat dostępny też na forum: Opinie i oceny
Czy znacie jakieś nowo otwarte, godne polecenia i sprawdzone SPA na terenie Trójmiasta? Z dużą ilością zabiegów na ciało, twarz, masaży...
A może jest jakieś centrum rekreacji, tzn.basen, sauna, SPA, siłownia wszystko razem, albo wiecie, że mają coś takiego niedługo otworzyć?
Bardzo proszę o odpowiedź ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: SPA -Trójmiasto

Dziewczyny potrzebuje Waszej pomocy :)
Szukam gdzies w okolicach trójmiasta-ale nie mowie tu o centrum którys z trzech miast... mam na mysli co snad morzem , nad jeziorem ... gdzies odrobine dalej niz Sopot:) SPA ..... szukam czegos gdzie bede mogla skorzystac z jacuzzi, basenu, masazu- nic badzo wyszukanego ale cos ze swoim urokiem .. i na koncu cos waznego bardzo- CENA... musi byc bardzo wyjatkowo atrakcyjna :) Licze na Was ....:)

Witam,
polecam SPA Primavera w Jastrzębiej Górze nad morzem. Bardzo duży wybór masaży, zabiegów, ładnie urządzone SPA, myślę, że ceny też przystępne - sprawdź na stronie internetowej. Bardziej od pojedynczych zabiegów opłaca się wykupić, np. jednodniowy pakiet. A, nie ma jaccuzi, a basen jest bardzo mały. Ale i tak polecam !

Moze ktos jeszcze zna cos fajnego ? albo chociaz jakis fajny hotelik, np nad morzem.. z bilardem, basenem krytym moze.... jakies kregle w srodku czy cos ...?

Polecam hotel Faltom w Rumi - jest bowling, kryty basen, sauna (bardzo ładny wystrój), można naprawdę miło spędzić popołudnie. Szczególnie polecam seanse zapachowe na saunie ;)

Ktos zna cos jeszcze?

Inne tematy z forum

Sprawa karna dobry polecany adwokat Gdańsk (56 odpowiedzi)

Witam pisze z naglącą sprawą... mojego partnera czeka postępowanie karne -sprawa karna do 8 lat...

Prezent dla teściowej (122 odpowiedzi)

Moja teściowa obchodzi niedługo 60te urodziny. ale jak to zwykle u mnie bywa nie mam pojęcia co...

Kobieca pielęgnacja (8 odpowiedzi)

Widzę, że wiele kobiet uczęszcza na comiesięczne lub dwutygodniowe wizyty u paznokci, rzęs, brwi,...