Anka - opinia (1) Szkoła straciła nieco na zmianie siedziby i dyrektora, ale wiem, że nie było... Anka Marek - opinia (1) Moja dawna szkoła hehe. Bardzo fajnie było, pozdrawiam ludzi z mojej klasy!... Marek JEST SUPER (2) tak jak poprrzednik polecam Żaka w Gdańsku: szkoła ok, nauczyciele ok,... Ewa
BAŁAGAN! (2) Nie polecam nikomu tej szkoły. Zaginęło tam moje zaświadczenie odbycia... adela POLECAM. (1) ...jest O.K.... oNa polecam wszytskim wahajacym sie (2) profesja jest szkola policealna a nie szkola srednia czy studiami wiec czego... Autor Rewelacja... (1) Jestem zaskoczona poziomem, wykształceniem i wiedzą kadry nauczycielskiej.... Beata B. Daja to, co obiecują. (1) Kochani w tej szkole za uczniami chodza naucyciele. Ciepła atmosfera,... Asia Super szkółka !!! (1) Pozdrawiam wszystkich belfrów. Bardzo mi pomogliście!!! Wszystkiego... KUBA polecani wykładowcy to (2) Tadeusz Porożyński (logistyka), Barbara Zachalska-Bieg (prawo), Aleksander... MelwinR Fajna szkoła (2) Fajna szkoła i do niej chodze więc chyba ĆOŚ wiem (a może i nie???) nie... igu$$i@ Bida z nędzą.. (2) Skończyłam masaż w tej szkole i czuję się oszukana bo nie chcą mnie zatrudnić... Małą zdecydowanie zła organizacja (2) Wczoraj miałam okazję uczestniczyć w zajęciach z języka niemieckiego na... uczestniczka beznadzieja (1) beznadzieja .... materiały dydaktyczne trącą myszką, fatalne tempo... seehase Zgadzam się (1) Fajna atmosfera.Nauczyciele cisną ale można się z nimi dogadać. Dobrze że... Kris Da się żyć !!! (1) Całkiem fajne towarzystwo w tej budzie się zebrało. Trafiłam tu przez... Betcia Bardzo arogancka i nieprofesjonalna obsługa w sekretariacie (1) Podejście do klienta tzn. marynarza jest bardzo chamskie mimo, że człowiek... Andrzej Gdańskie Centrum Edukacji (1) B. fajna szkoła, mili nauczyciele, dyrektor i cały sekretariat. Według mnie... Aneta jest ok:) (1) Szkoła ok, sekretariat w centrum, nauczyciele w większości akademiccy -... Morfeusz jestem mile zaskoczona (1) Jestem mile zaskoczona tym co oferuje nam szkoła. Jesteśmy pierwszym... Kasia