Kristina - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z nauki w szkole policealnej. Jako cudzoziemka... Kristina Iryna - ocena (1) Ukończyłam już drugi kierunek w tej szkole. Jestem zadowolona z warunków do... Iryna Nastassia - ocena (1) Bardzo się cieszę że udało mi się potrafić do tej szkoły,nauczyciele są... Nastassia
Ekaterina - ocena (1) Najlepsza szkoła w Gdańsku! Utalentowani nauczyciele, wysokiej jakości i... Ekaterina Nataliia - ocena (1) Szkola bardzo przyjazna, profesjonalna obsługa i kadra. Atmosfera super.... Nataliia EB - ocena (1) Super szkoła,zdobyłam upragniony zawód - będę mogła pracować jako opiekunka... EB Asia - ocena (1) Bardzo polecam,wykwalifikowana kadra,doświadczeni nauczyciele wspierający... Asia Klaudia Rutecka - Miłosz - ocena (1) Uważam , że wybranie szkoły to był najlepszy wybór, jaki dokonałam.... Klaudia Rutecka - Miłosz Tetiana - ocena (1) Bardzo zadowoleni, wszyscy nauczyciele są bardzo dobrzy i rozumieją nasze... Tetiana Elżbieta - ocena (1) Super nauczyciele, świetnie wyposażone pracownie, bardzo dobra atmosfera. Elżbieta Joanna - ocena (1) Szkoła nowoczesna, kadra doświadczona z uprawnieniami egzaminatorów, oferta... Joanna nikola - ocena (1) świetna szkoła, wspaniali ludzie, doskonała kadra, duże możliwości nikola Sylwia - ocena (1) Przygotowanie praktyczne to ogromny plus tej szkoły Sylwia Adam - ocena (1) Skończyłem w tej Szkole kierunek technik sterylizacji medycznej i polecam,... Adam Agnieszka - ocena (1) Przygotowanie praktyczne to ogromny plus tej szkoły Agnieszka Magdalena Lisowska - ocena (1) Polecam super Kadra Klaudia rewelacja i duża wiedza i praktyka a to... Magdalena Lisowska Sonia - ocena (1) Szkoła zapewnia solidne przygotowanie do zawodu. Ukończyłam kierunek... Sonia Nina - ocena (1) Wykładowcy są profesjonalni, a materiały do nauki dobrze przygotowane. Dzięki... Nina Karina - ocena (1) Higienistka stomatologiczna to był strzał w dziesiątkę 0 zł czesnego,... Karina Jarek - ocena (1) Bardzo dobra szkola. Dużo zajęć praktycznych. Jarek