Marta - ocena (1) Szkoła reprezentuje bardzo wysoki poziom nauczania. Świetna Kadra... Marta Małgorzata - ocena (1) Najlepsza Szkoła w Trójmieście! :) Małgorzata Kristof - ocena (1) Uczęszczam obecnie na kurs informatyczny i jestem bardzo zadowolony. Fajni... Kristof
Agnieszka - ocena (1) Chodzę do tej szkoły od września na kurs fotograficzny. Jestem zachwycona... Agnieszka Agnieszka - ocena (1) Chodzę do tej szkoły od września na kurs fotograficzny. Jestem zachwycona... Agnieszka Kasia :) - ocena (1) Sekretariat pomocny, a to ważne. Miłe panie tam pracują. Jak nie odbiorą, to... Kasia :) Żaneta - ocena (1) Szkoła na wysokim poziomie. Kadra pomocna i zaangażowana, zawsze można liczyć... Żaneta Edyta - ocena (1) Wybrałam kierunek Technik sterylizacji medycznej i była to dobra decyzja.... Edyta Yal - ocena (1) Niestety, ale bardzo duży zawód. Yal Mariia Tsyhankova - ocena (1) Te kursy dają szansę zdobycia wysokiej jakości wiedzy i wsparcia od... Mariia Tsyhankova kaktus - ocena (1) Kurs multimediów. Praktyka, praktyka i jeszcze raz praktyka. Wspaniała... kaktus Sebastian - ocena (1) Uczyłem się tutaj na jednym z kierunków i mam dobre doświadczenia. Zajęcia... Sebastian Piotr - ocena (1) Obecnie jestem na 3 semestrze kursu z fotografii. Szkoła wykazuje się... Piotr Joanna Fischer - ocena (1) Fantastyczna szkoła, super wykładowcy! Wiedza na najwyższym poziomie i... Joanna Fischer Asia - ocena (1) Fantastyczna szkoła. Chodziłam na fotografię. Kapitalni nauczyciele. Naprawde... Asia Izabela - ocena (1) Najlepsza szkoła do jakiej mogłam trafić. Super kadra i atmosfera! Polecam... Izabela Bartosz - ocena (1) Ukończyłem kurs fotografii, która zawsze była moją pasją, ale postanowiłem... Bartosz Monia - ocena (1) Bardzo konkretnie i przyjemnie dawali konkretną dawkę wiedzy w przyjazny... Monia nn - ocena (1) Super szkoła. Kierunki praktyczne. Dużo zajęć praktycznych w szkole. Można... nn Alan - ocena (1) Fantastyczna kadra, bez problemu zdałam egzamin państwowy. Alan