Magdalena Lisowska - ocena (1) Polecam super Kadra Klaudia rewelacja i duża wiedza i praktyka a to... Magdalena Lisowska Sonia - ocena (1) Szkoła zapewnia solidne przygotowanie do zawodu. Ukończyłam kierunek... Sonia Nina - ocena (1) Wykładowcy są profesjonalni, a materiały do nauki dobrze przygotowane. Dzięki... Nina
Karina - ocena (1) Higienistka stomatologiczna to był strzał w dziesiątkę 0 zł czesnego,... Karina Jarek - ocena (1) Bardzo dobra szkola. Dużo zajęć praktycznych. Jarek Beata - ocena (1) Super szkoła, mili nauczyciele. Jako absolwentka polecam : ) Beata Elwira - ocena (1) Przyznam szczerze, że jestem bardzo zadowolona z nauki. Kurs, który... Elwira Nataliia - ocena (1) Kursy kosmetyczny w tej szkole jest w super cenie. Nataliia Nataliia - ocena (1) Super szkoła policealna! Miły kolektyw ! Atmosfera bardzo przyjemna. Polecam !!! Nataliia Grzegorz - ocena (1) Polecam. Świetni nauczyciele. Nauka w miłym otoczeniu. Grzegorz Emil - ocena (1) Super szkoła, indywidualne podejście do ucznia. Zajęcia praktyczne rewelacja Emil Beata - ocena (1) Super szkoła polecam Beata izabela - ocena (1) Zdecydowanie mogę polecić tę szkołę! Kursy są dobrze przemyślane, a... izabela Klaudia - ocena (1) Pani Marta i pani Ania to anioły, dobrze doradzą i poprowadzą w wyborze... Klaudia Marlena - ocena (1) Szkoła z otwartym podejściem do słuchaczy, zapewnia doskonałą kadre... Marlena Klaudia - ocena (1) Świetna Szkoła, super Nauczyciele, zajęcia zaplanowane na semestr z góry i... Klaudia Magda - ocena (1) Serdecznie polecam. Szkoła godna rekomendacji. Zajęcia na wysokim poziomie, a... Magda Ola - ocena (1) Jeśli chcecie być dobrze przygotowani do zawodu to ta szkoła Wam w tym... Ola Anna - ocena (1) Świetna szkoła! Profesjonalne podejście, miła atmosfera i ogromna wiedza... Anna Martyna - ocena (1) Serdecznie polecam! W szkole panuje życzliwa atmosfera i wysoka jakość... Martyna