Uczeń - ocena (1) Przede wszystkim nie trzeba mieć wcale matury. Nie liczy się wynik matury.... Uczeń Małgorzata - ocena (1) Bardzo dobra szkoła policealna w Gdańsku. Uczę się na kierunku technik... Małgorzata Mariusz - ocena (1) Polecam każdemu, kto chce się rozwijać zawodowo. Szkoła oferuje ciekawe... Mariusz
Roksana - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z nauki w Gdańskich Szkołach Medycznych. Atmosfera... Roksana Lena - ocena (1) Nauka na kierunku higienistka stomatologiczna była świetną decyzją. Dużo... Lena Tomasz - ocena (1) Polecam kierunek medyczny który dał mi solidne podstawy do pracy w zawodzie.... Tomasz Balbina - ocena (1) Super szkoła. . Balbina Marian - ocena (1) Polecam. Ok Marian Emil - ocena (1) Super szkoła. polecam Emil Kasia - ocena (1) Polecam Szkołę, jak na razie jestem zadowolona. Kasia Julia - ocena (1) Wybrałam kierunek technik sterylizacji medycznej. Program nauczania bardzo... Julia Ola - ocena (1) Mogę z czystym sumieniem polecić szkołę Ola Alicja - ocena (1) Polecam kursy w Centrum Edukacji Metamorfoza. Wysoka jakość usług. Alicja Natasza - ocena (1) Jest super szkola Natasza Da - ocena (1) Nie żałuje wyboru szkoły Da Beata - ocena (1) Wszystko idealnie, świetne kursy, bardzo dobry kontakt, fajni nauczyciele.... Beata Nataliia Muntian - ocena (1) Bardzo polecam! Nataliia Muntian J. - ocena (1) program nauczania spełnił moje oczekiwania, profesjonalna kadra... J. Ewa - ocena (1) Jestem Absolwentką dwuletniej szkoły kosmetycznej, którą bardzo polecam.... Ewa Absolwentka - ocena (1) Polecam kierunek technik usług kosmetycznych , dobrze wyposażona pracownia,... Absolwentka