Absolwentka - opinia (1) Właśnie skończyłam kierunek opiekunka dziecięca . Rewelacyjna kadra... Absolwentka Svitlana - opinia (1) Polecam. Dobra organizacja procesu edukacyjnego .Nauczyciele z pasją.... Svitlana Olha Hrankina - opinia (1) Najlepsza policealna szkoła w Gdańsku! Polecam! Olha Hrankina
Roik Dmytro - opinia (1) Szkoła jest super. Nauczycieli najlepszi, wszystko na wysokim poziomie.... Roik Dmytro Roik Dmytro - opinia (1) Szkoła jest super. Nauczycieli najlepszi, wszystko na wysokim poziomie. Roik Dmytro Iryna Zalevska - opinia (1) Dzień dobry! Polecam wszystkim dużo wiedzy, miła atmosfera i najlepsi... Iryna Zalevska Viktor - opinia (1) Uważni nauczyciele, przystępne ceny. Polecam! Viktor Uladzislau - opinia (1) Polecam. I bardzo dziękuję zespołu szkóły Niedaleko) Uladzislau Patrycja - opinia (1) Bardzo dobrze przygotowani wykładowcy, świetnie przeprowadzanie zajęcia. Patrycja Mat - opinia (1) Profesjonalna kadra, bardzo dobre wyposażenie Mat Karolina - opinia (1) jak najbardziej polecam szkołę cosinius Karolina Blanka - opinia (1) Edukacja w tej szkole moim zdaniem jest na najwyższym poziomie. Świetnie... Blanka Lena - opinia (1) Niejedną dobrą opinię słyszalam na temat tej szkoły, dlatego zdecydowałam się... Lena Alex Kaminski - opinia (1) Niedawno skończyłam kurs zawodowy - technik fotografii i multimediów. Jestem... Alex Kaminski Michał - opinia (1) Szkoła ta jest na bardzo wysokim poziomie w swojej dziedzinie, nauczyciele... Michał ewelina - opinia (1) Uczyłam się w tej szkole na kierunku technik farmaceutyczny. Poznałam wielu... ewelina Karolina - opinia (1) Jestem mega zadowolona! Byłam na kursie fotograficznym. Szkoła ma 2 duże i... Karolina Olek - opinia (1) Super poziom nauczania, nigdy nie uczyłem się w lepszej szkole. Serdecznie... Olek Kasia - opinia (1) Polecam szkołe Cosinus w Radomiu. Nauczyciele super. Kasia Ola - opinia (1) Super! Jestem mega zadowolona! Szkoła jest bezpłatna i przemiła atmosfera. Ola