Michał De - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony. Polecam, szczególnie kurs fotografii. Michał De Kpina - opinia (2) Florystyka Nawet najgorszemu wrogowi nie polecę! Florystyka na poziomie... Kpina Marek M. - opinia (1) Fajna atmosfera. Prowadzący przygotowani i z chęcią przekazują swoją wiedzę.... Marek M.
Robert - opinia (1) Właśnie zakończyłem kurs Administracji sieci komputerowych INF.02 Polecam z... Robert Anna - opinia (1) Uczęszczam na kierunek technik programista. Zajęcia bardzo treściwe,... Anna Konrad - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony że uczęszczałem do tej szkoły. Zajęcia są bardzo... Konrad Pola - opinia (1) Szkoła wywarła na mnie bardzo dobre wrażenie. Głównie prostymi zasadami... Pola Słuchacz - opinia (1) odradzam, poziom nauczania=0, traktowanie dorosłych ludzi jak śmieci.... Słuchacz Asia - opinia (3) Jestem bardzo zadowolona ze szkoły Cosinus, kierunek asystentka... Asia Emila - opinia (2) W tym roku kończę cosinus w Gdańsku, opiekuna medycznego. Jak dla mnie to... Emila AngelikaGro - opinia (4) Ja realizuję naukę w szkole policealnej cosinus i mogę powiedzieć, że mój... AngelikaGro Lilia - opinia (1) Ukończyłam szkołę Cosinus w Krakowie i jestem bardzo zadowolona. Szkoła jest... Lilia Justyna - opinia (3) Bardzo polecam. Szkoła całkowicie za darmo bez ukrytych opłat, sale dobrze... Justyna Megi - opinia (1) Ciekawe kierunki dokształcania się. Żałuję, że nie skorzystałam z tej oferty... Megi Wiktoria - opinia (1) Polecam w szczególności kierunek technik faramceutyczny. Program zajęć został... Wiktoria Justyna - opinia (1) Dla siebie wybrałam kierunek Higienistka stomatologiczna trwający 2 lata, w... Justyna Wiki Masażystka - opinia (1) Super szkoła. Fajni nauczyciele. Polecam. Wiki Masażystka Anka - opinia (1) Szkoła posiada nie tylko kierunki medyczne, ale rownież administracyjne. Ja... Anka Uczeń - opinia (1) Jest zaangażowanie od strony wykładowców, oraz dobra atmosfera - to... Uczeń Zdzisław - opinia (1) W ciągu ostatnich dwóch lat w CKU Sopot uczestniczyłem w dwóch... Zdzisław