Magda - ocena (1) Szkoła zapewnia praktyki zawodowe, które są kluczowe w edukacji. Uczniowie... Magda Kacper - ocena (1) Zajęcia odbywają się w dogodnych godzinach, co jest istotne dla pracujących... Kacper Były uczeń flotystyki - ocena (1) Aby opisać jednym słowem powiedziałbym masakra. Od 3 miesięcy, czerwca 2024r.... Były uczeń flotystyki
Natasza - ocena (1) Szkoła zapewnia równocześnie teoretyczne i praktyczne umiejętności niezbędne... Natasza Becik - ocena (1) Nie dajcie nabrać się na zachęty wzięcia udziału w bezpłatnych zajęciach... Becik Anna Grzelak - ocena (1) Szkoła przygotowuje do pracy w różnych środowiskach, od aptek po placówki... Anna Grzelak Magdalena - ocena (1) Zajęcia prowadzone są nowoczesnymi metodami, które skutecznie przygotowują do... Magdalena Olena - ocena (1) Najlepsza szkoła.Polecam Olena Weronika Kuper - ocena (1) Gorąco polecam Organizacja na bardzo dobrym poziomie, indywidualne... Weronika Kuper Bernadeta - ocena (1) Bardzo dobra szkoła. Wykwalifikowana kadra pedagogiczna zapewnia wysoki... Bernadeta Ludka - ocena (1) Edukacja w tym miejscu nie tylko spełniła moje oczekiwania, ale również... Ludka Danuta Wilczewska - ocena (1) Szkoła jest rewelacyjna , syn chodzi do Technikum . Pani Dyrektor cudowna jak... Danuta Wilczewska Szymon - ocena (1) Szkoła to niestety nieśmieszny żart, jedyna pozytywna rzecz jaką tam... Szymon Anna - ocena (1) Bardzo nie polecam tej szkoły, byłam na kursie grafiki komputerowej, szkoła... Anna Alicja Bieniek - ocena (1) Ciekawe zajęcia i miła atmosfera podczas wszystkich lekcji. Alicja Bieniek Divinka - ocena (1) Potwierdzam wszystkie negatywne opinie, które zostały przedstawione poniżej.... Divinka Wiktor - ocena (1) Szkoła z dobrym poziomen nauczania, dobrymi praktykami. Oferowane kierunki... Wiktor Aleksandra - ocena (1) Właśnie ukończyłam drugi kierunek w tej szkole. Szczerze? Nie ma lepszej... Aleksandra Marta - ocena (1) Rzadko wystawiam negatywne opinie ale "szkoły" Żak na prawdę nie polecam.... Marta Tomasz - ocena (1) Wszystko na najlepszym poziomie. Szkoła dobrze organizuje zajęcia, czesne... Tomasz