POZDROWIENIA (1) Pozdrowienia dla całej ekipy PSSW przesyła ubiegłoroczna absolwentka. Od... xolair POLECAM (1) Kończę drugi rok. Szkołę polecam. musli Według mnie jest SUPPPERRR... (1) Jestem bardzo zadowolona. Szkoła daje wiele możliwości rozwijania własnej... martynika
POLECAM (1) PRACUJE W OCHRONIE I WIELU MOICH KOLEGÓW CHODZI DO RÓŻNYCH SZKÓŁ TEGO TYPU.... MARCIN ZDOBYWAJĄC WIEDZĘ W TEJ SZKOLE,-POKOCHASZ SIEBIE,-POKOCHASZ LUDZI,-POKOCHASZ ŻYCIE (1) SPOTKAŁO MNIE PRAWDZIWE SZCZĘŚCIE, ŻE TRAFIŁAM DO TEJ SZKOŁY. WSPANIAŁA... MIRA Ubustwiam tę szkołę (1) Jestem 50 latką, która przyszła do szkoły by zrozumieć siebie i innych.... Rena Krasowska ja_godka - opinia (1) Mozna poznać naprwade fajnych ludzi. Miła atmosfera, wykładowcy też są super:) ja_godka BRAK DOBREJ KADRY (1) Pomimo wysokich cen za czesne i zagrywów ze strony Pana P. to az miło... uczennica Szkoła w porządku!!! (1) Ukonczylem w TEB Edukacja informatyke - bylo na prawde w porzadku. Niezly... FOX logistyka (2) Logistyka w szkole policealnej, którą szkołę w Trójmieście możecie polecić? fylgjur