Bida z nędzą.. (2) Skończyłam masaż w tej szkole i czuję się oszukana bo nie chcą mnie zatrudnić... Małą zdecydowanie zła organizacja (2) Wczoraj miałam okazję uczestniczyć w zajęciach z języka niemieckiego na... uczestniczka beznadzieja (1) beznadzieja .... materiały dydaktyczne trącą myszką, fatalne tempo... seehase
Zgadzam się (1) Fajna atmosfera.Nauczyciele cisną ale można się z nimi dogadać. Dobrze że... Kris Da się żyć !!! (1) Całkiem fajne towarzystwo w tej budzie się zebrało. Trafiłam tu przez... Betcia Bardzo arogancka i nieprofesjonalna obsługa w sekretariacie (1) Podejście do klienta tzn. marynarza jest bardzo chamskie mimo, że człowiek... Andrzej Gdańskie Centrum Edukacji (1) B. fajna szkoła, mili nauczyciele, dyrektor i cały sekretariat. Według mnie... Aneta jest ok:) (1) Szkoła ok, sekretariat w centrum, nauczyciele w większości akademiccy -... Morfeusz jestem mile zaskoczona (1) Jestem mile zaskoczona tym co oferuje nam szkoła. Jesteśmy pierwszym... Kasia POLECAM!! (1) Skończyłam w Gdańskiej Szkole Kosmetycznej kierunek wizaż i stylizacja i już... Kasia Lubię chodzić do szkoły. (1) W gimnazjum nie znosiłam, ale gdy poszłam do liceum trochę się pozmieniało..... złota rybka szkoła OK (1) Skończyłam tę szkołę na kierunku reklama, niczego nie żałuję! Mam pytanie :... XXXL Słowami wieszcza "...szkoła zaje***szcza..." :) (1) Polecam w 100% Super szkoła, bardzo dobra i wyrozumiała :) kadra... Edek Nieźle, Nieżle.. (1) Jakiś czas temu przeniosłam się z innej szkoły policealnej i miłe... Mondziołka Polecam szkołę ! (1) Na prawdę fajna szkoła. Zajęcia są ciekawie prowadzone. Nauczyciele są w... Ola Profesjonalizm (1) Ciekawe zajęcia, zwłaszcza te z serii SPA ( masaż miodem, czekoladą,... Mondzioł GCE - co myślę o tej szkole (1) Super szkoła. Dobra kadra nauczycielska. Dobry poziom nauczania. 100% darmowa. eliska_75 Oby więcej takich szkół :))) !!! (1) Gdańskie Centrum Edukacji posiada kadrę nauczycielską na wysokim poziomie i... Misiek- wątpiący ;))) Kasia - opinia (1) Niesamowita szkoła,świetna atmosfera,nauczyciele wręcz wymarzeni,a Pan... Kasia Goroco polecam !!! (1) Nauczanie na bardzo wysokim poziomie. Nauczyciele dokładnie i szczegółowo... Sebastian Aries07