Polecam (1) Zapisałam się do tej szkoły w lutym na kierunek opiekun medyczny. Jest jeden... opiekunka Serdecznie dziękujemy !!!! (1) Serdecznie dziękujemy wszystkim nauczycielom Szkoły Policealnej Plejada za:... Masażyści 2008/2010 jest ok (1) właśnie skończyłam naukę w LO w Żaku. Czytałam różne opinie i stwierdzam, że... AH
DOSTAŁYŚMY NAGRODĘ ZA NAUKĘ - SUPER SPA (3) W SPA było cudownie!!!Jesteśmy zadowolone i chętnie tu powrócimy!!! Było... 3 KOSMETYCZKI muszę się sprężać (1) Czasami jest "lajtowo ",ale tak w ogóle to dużo wymagają od uczniów, ciągle... martyna Pozdrowienia dla belfrów!!! (1) Moja była szkoła. Fajnie było. Byliśmy zgraną klasą – pozdrawiam... Opiekunka medyczna Ja tam jestem zadowolona. (1) Ja tam jestem zadowolona. Miałam 12 lat przerwy w nauce i myślałam że nie dam... Iwona Ukończyłam uczelnię jakiś czas temu... (2) ...zdałam egzamin końcowy, podobnie jak większość moich koleżanek. Nie zdały... Miriam ... (1) Niestety - w porównaniu z konkurencją szkoła wypada bardzo marnie. chodziłam... Anka Anka - opinia (1) Szkoła straciła nieco na zmianie siedziby i dyrektora, ale wiem, że nie było... Anka Marek - opinia (1) Moja dawna szkoła hehe. Bardzo fajnie było, pozdrawiam ludzi z mojej klasy!... Marek JEST SUPER (2) tak jak poprrzednik polecam Żaka w Gdańsku: szkoła ok, nauczyciele ok,... Ewa BAŁAGAN! (2) Nie polecam nikomu tej szkoły. Zaginęło tam moje zaświadczenie odbycia... adela POLECAM. (1) ...jest O.K.... oNa polecam wszytskim wahajacym sie (2) profesja jest szkola policealna a nie szkola srednia czy studiami wiec czego... Autor Rewelacja... (1) Jestem zaskoczona poziomem, wykształceniem i wiedzą kadry nauczycielskiej.... Beata B. Daja to, co obiecują. (1) Kochani w tej szkole za uczniami chodza naucyciele. Ciepła atmosfera,... Asia Super szkółka !!! (1) Pozdrawiam wszystkich belfrów. Bardzo mi pomogliście!!! Wszystkiego... KUBA polecani wykładowcy to (2) Tadeusz Porożyński (logistyka), Barbara Zachalska-Bieg (prawo), Aleksander... MelwinR Fajna szkoła (2) Fajna szkoła i do niej chodze więc chyba ĆOŚ wiem (a może i nie???) nie... igu$$i@