Polecam. (1) W zeszłym roku skończyłam tu Studium Kosmetyczne i jestem bardzo zadowolona,... Agnieszka szkoła jest ok (1) ta szkoła jest w odróżnieniu od innych ze swojego zakresu i kategorii na... Sachmetztli SUPER SZKOŁA (1) SUPER DYREKTOR I CAŁA KADRA PROFESORSKA Dariusz Barański
GCE (1) Nauczyciele sympatyczni, ogólnie miła atmosfera. Marcin GCE (1) Szkoła posiadająca bardzo dobry poziom nauczania i wyposażenia dydaktycznego piotr instytucja marketingowa a nie edukacyjna (1) ogólnie rzecz biorąc żart! szkoła ta nie uczy, osoby chcące się czegoś... uczennica Jestem w trakcie nauki... (1) ...jest O.K. Niedługo dyplom, a potem chyba charakteryzacja... natalia jest ok (1) szkoła ok, nauczyciele też a w sekretariacie zawsze jest wesoło - jajcarska... lol Matura - i co dalej? (2) Jak wiemy za nami wyniku z matury, nie najlepiej mi poszły i chciałbym przez... Wahu Teb studium zdrowia i urody (1) Jestem po tej szkole i nie jestem zadowolona. Jestem po wizażu i stylizacji... mulatka SKOŃCZYŁAM PSSW DWA LATA TEMU... (1) ...jestem zadowolona, pracuję w zawodzie, miło wspominam okres nauki. Teraz... iwona POLECAM... (1) POLECAM... maya nie polecam (2) Nie stety nie polecam tej szkoły ze względu na cagły bałagan w szkole jeśli o... yomo Super! (2) Polecam innym ta szkole szczegolnie na technik obslugi turystycznej ciekawe... paula Super! (2) Polecam innym ta szkole szczegolnie na technik obslugi turystycznej ciekawe... paula Zajefana szkoła (2) Ludzie takiej szkoły to tylko pozazdrościc a jakie fajne laseczki na... Marek Jest O K (1) szkoła jest wporzo i da się żyć, oczywiście jak ktoś chce.Ja skończyłem ją i... Słuchacz TOR SKOŃCZYŁAM PIERWSZY ROK... (1) ...ale tak naprawdę najlepsza jest charakteryzacja. Z niecierpliwością... Dina Absolwentka (1) Jestem tegoroczną absolwentką AP Edukacja w Gdańsku. Wraz z nimi zdałam... Lady di WYGRAŁAM!!! :) (1) Hehe...ale jesteście śmieszni...ja zapisałam się niedawno do AP i jestem... lmagdalenka