zajefajna szkola (1) Szkoła najlepszaw trójmieście ngdzie nie znajdziacie lepszej.Nuczyciele są... anonim beznadziejnie (1) Szkoła beznadziejna co roku nauczyciele się zmieniają mieliśmy fajną Panią... krzys Debeściarska !!! (1) z*******e wykłady, są tolerancyjni.Karmią i poją na zajęciach Ziomal
Szkoła jest dobra (1) Kadra nauczycielska naprawdę się stara. Szkoła dobrze przygotowuje do zawodu... Georgie BRAK ORGANIZACJI (1) Nie potrafili poinformować ludzi o odwołanych zajęciach! Bardzo często... uczennica NAJLEPSZA SZKOLA NA ŚWIECIE (1) OSOBIŚCIE UWAŻAM ŻE JEST TO ŚWIETNA SZKOŁA. CHODZE DO NIEJ BEZ STRESU A... OLA zadowolona absolwentka ;-) (1) nie wierzylam, ze tak latwo i przyjemnie mozna ukonczyc szkole policealna... Ania Dziękuję, że mogłem skończyć tę szkołę! :) (1) Szkoła godna polecenia! Nauka w warunkach partnerstwa, mili i przyjaźnie... Słuchacz Studiuje i warto (1) Ta szkoła jest naprawde warta poświęcenia swoich pieniędzy. Wiedza jaką się... czarnula23 Polecam!! (2) Miła obsługa w sekretariacie, wspaniali wykładowcy, wysoki poziom nauczania.... Słuchacz :-))))))))))) JEST FAJNIE (2) WSZYSCY, KTÓRYCH ZNAM SĄ ZADOWOLENI. DLA MNIE JEST NAPRAWDE... Helmut Proszę o odpowiedz.... (1) Interesuje mnie krztałcenie w rocznej szkole policealnej o zawodzie... Beata Świetna szkółka :) (2) Witam :) Chodzę do tej szkoły i muszę powiedzieć ,że jest naprawdę świetnie... Julietta Prosze o pomoc ! (1) Widzialem kilka ogloszen SopockiejFilmowki ale nie moge ani dodzwonic sie na... Mateusz II TF - opinia (1) szkoła godna polecenia, wysoki poziom nauczania i miła sympatyczna atmosfera! II TF MISIA - opinia (1) jestem uczenicą II-semestru szkoła jest super jestem bardzo zadowolona z tej... MISIA Jak to się dzieje,że anulowano komentarze (2) Tak z ciekawości zajrzalam na stronę wyników tej szkoły.To bardzo... Badi DOBRA SZKOŁA (1) WYMAGAJĄ, ALE FAJNIE. OSTATNIO ZROBILI WYJAZD DO LASU. SŁAWEK Szkoła OK !! (1) Chodzę tam na kosmetykę - jest na prawdę w porządku. Niezły sprzęt, dobra... Agusia Szkoła jedyna taka na pomorzu (1) Ta szkoła to nietylko wiedza. Przedewszystkim nauczyć się można co w życiu... jtomek