... (2) Ja obecnie jestem na drugim semestrze reklamy, jestem w maiare zadowolony z... Max przyszła masażystka - opinia (1) Chodzę do tej szkoły już rok, w tym roku zdaję dyplom i wiem, że go zdam a to... przyszła masażystka MASAKRA (2) Smieszą mnie opinie o super wykładowcach w tej szkole. Przytocze 1 przyklad:... Lukasz
Polecam (1) Szkoła ok, dyrektor ok :) Nic dodać nic ująć, podpisuje sie pod poprzednikami :) Łukasz a mnie się podobało (1) a mnie się podobało na wizażu i stylizacji, zajęcia były ciekawe, jak ktoś... była uczennica jest ok (1) fajni nauczyciele, miłe panie w sekretariacie.ogólnie szkoła na 4+ pyza Pomorskie Studium Sztuk Wizualnych jest niepubliczną szkołą policealną, wpisaną do ewidencji szkół pod numerem 44/SZ. (1) Tak zaczyna się podstawowa informacja o szkole...Nie rozumiem "byłej... MAC miczkad - opinia (1) Sympatyczna kadra nauczanie na poziomie.Polecam! miczkad Mało profesjonalna obsługa (1) Nie minął miesiąc nauki a już pracownicy szkoły udowodnili to co się mówi o... Tomasz Doradzcie! (1) Ludki kochane,we wrzesniu planuje przystapic do tej oto wlasnie szkoly.Mam... Natalia Ucieczka od woja i nic więcej (1) jestem na kierunku technik informatyk, specjalnośc grafika komputerowa,... MARCO Szkoiła nie posiada uprawnień szkoły publicznej! (1) Właśnie skończyłam roczny kurs, za który w sumie zapłaciłam około 5000... była uczennica Była uczennica (2) Skończyłam tylko I semestr chodzilo nas bardzo mało i do egzaminów... Azja Czy wiecie kim jest Halinka? (1) To matematyczka z tej szkoły. Napisała tę opinię, ze by podlizac sie... uczeń ale kicha !!! (1) jak Cię nie przyjmą w żadnej szkole, to tam Cię wezmą za ciężkie pieniądze. W... mama polecam (1) Szkoła dba o poziom. Małgoś Zapisana w ostatniej chwili.. (1) Ale zdążyłam. Bardzo miła obsługa. Juz wszystko wiem i czekam na zajęcia.... Kati Polecam AP ;-) (1) Profesjonalna obsługa, wszystko na czas, ceny najtańsze. Juz jestem po... Douler Elo, (1) zapisałem się: kumpel mi polcił i ma ratę darmo - niezły czad. W... Szarańcza ZADOWOLONA ;-) (1) Nareszcie znalazłam super szkołe. Zajęcia będą prowadzone w centrum miasta -... Lola