Kasia - opinia (1) Długo rozważałam wybór szkoły do jakiej pojść by poprawić swoją wiedze i... Kasia Martina - opinia (1) Bardzo fajna szkoła i wszyscy w szkole są fajni. Martina M - opinia (1) Jestem słuchaczką jednego z kierunków. Szkoła bezpłatna, świetna kadra... M
Marcin - opinia (1) Szkoła bardzo przyjazna, oddana słuchaczowi, widać, że zajęcia prowadzone są... Marcin Jakub - opinia (1) Przyjemna szkoła mili, ludzie i prawdziwe przygotowanie do życia. Jakub Kamila - opinia (1) Przez cały okres edukacji a chodziłam przez 2 lata na kierunek : opiekun... Kamila Aleksandra - opinia (1) Najlepsza szkoła w Gdyni, zaangażowanie nauczycieli ogromne, duża dawka... Aleksandra Marta L. - opinia (1) Nie ma skali oceny. Nie polecam. Nawet nie zaczynajcie. Nie liczą się z... Marta L. Ewa - opinia (1) Naprawdę dobra szkoła, polecam ;) Świetnie wyposażone pracownie,... Ewa Sebastian - opinia (1) Miłą obsługą w sekretariacie panie zawsze uśmiechnięte i pomocne Nie ma... Sebastian Daria - opinia (1) Każdy kto chce pracować w branży medycznej a nie ma czasu bądź możlwiości na... Daria Absolwent - opinia (1) W trybie stacjonarnym polecam ale nie polecam szkolenia online oraz zajęć na... Absolwent Ola - opinia (1) Oceniam naukę na 2,5 letnim kierunku: technik farmaceutyczny. Zajęcia bardzo... Ola Zofia - opinia (1) Ukończyłam naukę na kierunku rejestratorka medyczna i podjęłam pracę w... Zofia Weronika - opinia (1) Zdecydowałam się na kierunek "terapeuta zajęciowy" i jestem bardzo... Weronika Laura - opinia (1) Ukończyłam dwuletnią naukę na kierunku technik administracji. Ten czas był... Laura Yurii Vasyliev - opinia (1) Polecam! Gratulacje! Polecam! Gratulacje! Polecam! Gratulacje! Yurii Vasyliev Magdalena - opinia (1) Szkoła oferuje dużo ciekawych zajęć, wielki nacisk daje się na praktykę, ale... Magdalena Izabela - opinia (1) Jestem mega zadowolona z nauczania, wszystko dobrze wytłumaczono, dziewczyny... Izabela Ivan - opinia (1) świetna szkoła, gorąco polecam!!! Ivan