Yuliia Chernysh - opinia (1) Mam bardzo dobre wrażenie. Nauczyciele super! Dyrekcja też. Czas nauki w... Yuliia Chernysh Natalia P. - opinia (1) Nauka w szkole jest superrr. Skończyłam dwa kierunki i gdyby nie moja ciąża,... Natalia P. Joanna - opinia (1) Chodziłam do tej szkoły na kierunek opiekuna medycznego i jestem bardzo... Joanna
Emila - opinia (1) Idealna szkoła dla osób, które chcą nauczyć się zawodu. Emila Ruslan - opinia (1) Właśnie skończyłem kierunek opiekuna medycznego. Jestem pod wrażeniem.... Ruslan Nina Chmiel - opinia (1) Wspaniała grupa i świetny kontakt z nauczycielami Nina Chmiel Krystian - opinia (1) Uczęszczałem na kurs kzz technik informatyk. Wybuchła pandemia było kilka... Krystian Ewa Marsowska - opinia (1) Ciekawe i profesjonalnie prowadzone zajęcia w pracowniach. Dużo się nauczyłam... Ewa Marsowska komcio - opinia (1) Idź co Cosinusa. dobrze uczą. ***** komcio Aga - opinia (1) Ja bardzo polecam cosinusa. Mają dużo kierunków Aga Olha - opinia (1) Polecam, dobra szkoła, profesjonalni nauczycieli Olha Roman Onopriiuk - opinia (1) Dzień dobry! Bardzo dobra szkoła. Polecam wszystkim. Najlepsi nauczyciele.... Roman Onopriiuk drimerwoman@gmail.com - opinia (1) Bardzo dobra szkoła, fajnie nauczycieli.Polecam. drimerwoman@gmail.com Leonardo - opinia (1) Znakomita szkoła.Profesjonalizm wykladowców. Szczególny przykład to p. Beata... Leonardo Piotr - opinia (1) Wygodna forma kształcenia dla osób pracujących, platforma edukacyjna jest... Piotr Taka tam - opinia (2) Poziom nauczania taki sobie. Najpierw uczą na programie a później teoria.... Taka tam T - opinia (2) Bardzo dobra szkoła. Zamierzam kontynuować naukę na następnym innym kierunku. T Pan X - opinia (2) Nie polecam tej szkoły nikomu. Bałagan, żenada, niekompetentna kadra.... Pan X Ela - opinia (1) Ukończyłam kierunek Opiekuna Medycznego i jestem bardzo zadowolona, bo dało... Ela Sylwia Kuczyńska - opinia (1) W styczniu tego 2020 roku skończyłam kierunek Terapeuta Zajęciowy. Kilka lat... Sylwia Kuczyńska