jest ok (1) Jestem bardzo zadowolony, poziom kształcenia bardzo wysoki. Wiele można sie... tom Damian Kowalski - opinia (1) Świetne zajęcia i wykładowcy. Polecam naukę w tym instytucie zwłaszcza ze... Damian Kowalski Polecam :) (1) Uczestnictwo w zajęciach tej Szkoły spowodowało, że jestem dzisiaj innym... Sylwia
Kamila - opinia (1) Najlepsza szkoła policealna w Trójmieście - próbowałam kilka ale dopiero... Kamila Łukasz - opinia (1) Odsiedziałem swoje zarówno na politechnice gdańskiej, jak i uniwersytecie... Łukasz Kurs z metody żelowej (2) Odbyłam kurs przedłużania paznokci metoda żelową z którego jestem bardzo... Magda Porażka (4) Zajęcia wyglądają mniej więcej tak dowiadujemy się o nich dzień lub dwa przed... Absolwentka Patryk - opinia (1) W porządku. Wszystko da się załatwić. Mili nauczyciele . Polecam Patryk Wizaż (3) Ukończyłam kierunek wizażystka-stylistka i niestety nie jestem zadowolona.... Magda Jadzia - opinia (1) Wygodna forma kształcenia, byłam na podyplomowych. Profesjonalny personel i... Jadzia była uczennica - opinia (1) Byłam na kierunku Technik rachunkowości i zdecydowanie odradzam. Pani... była uczennica Żak (1) Polecam, bardzo fajne kursy i poziom nauczania. rekin65 jak dla mnie ok (2) Moim zdaniem poziom nauczania jest dobry, na pewno lepszy niż w innych... Jana bardzo polecam (2) Szkoła jak i pracownicy sekretariatu jak najbardziej się spisują na 5+ polecam, Lukasz Opinia (2) Czas na moją opinię. Szkoła niby w porządku, nauczyciele(mój kierunek) bardzo... Ja Dobra szkoła. (3) Z nauczania jestem zadowolony, w sekretariacie po zmianie kadry też okey, ale... Tomek odradzam (4) Porażka i strata czasu Poziom: bardzo niski, gdyż zajęcia prowadzone z... Karolina lo Słabo (5) Bardzo słaby poziom nauczania. Panie w sekretariacie to osobny dramat.... Uczeń w porządku (4) Chyba nie ma na co narzekać. Szkoła, w której wszystko można załatwić, nie... Daria Polecam szkołę (1) Maja fajne kierunki związane z kosmetyką, Brałam też udział w kursie na...