szkoła (1) nauczyciele fajni, chociaż dużo wymagają... panie z sekretariatu zawsze... Zuzia Polecam (1) Polecam GCE osobom, które poszukują bardzo dobrego przygotowania do egzaminu... Andrzej Serdecznie odradzam (2) -Pani od komputerów nie zna się za bardzo na programach, których ma uczyć, a... uczennica
polecam (1) A ja jestem bardzo zadowolona i nie spotkałam się z problemami, o których... Natalia NIESTETY PORAŻKA (1) Uczę się już drugi rok,szkoła niby za darmo ale nagle wprowadzono opłatę 50... ja Zaoczne liceum dla dorosłych (11) Hej. Zastanawiam się nad wyborem zaocznego liceum dla dorosłych. Może ktoś... Adamo234 Sekretariar (1) Chciałabym serdecznie podziękować Pani Karolinie K. z sekretariatu. Bardzo... Paulina ta szkoła to pomyłka (1) niestety, Panie w sekretariacie nic nigdy nie wiedzą, zmiany planów są... uczeń szkoły Podziękowania za możliwość zakończonej edukacji w szkole PLEJADA !! (1) Najlepsza kadra nauczycielska w całym woj pomorskim !!! Największe... Bogdan Polecam! (1) Bardzo polecam, świetne przygotowanie do matury, zdałam za pierwszym razem :)... Anna opinia szkoły (1) Szkoła na wysokim poziomie. Przyjazna dla słuchaczy. Kadra nauczycielska... Monika Super szkoła! (1) Polecam serdecznie jeśli komuś zależy na dobrym przygotowaniu do wykonywania... Daga Profesjonaliści (2) Przeszłam kursy hybrsyda,przedłużanie żelem i akryl ,wszystko przygotowane do... Anna Ś Kurs stylizacji paznokci żel / akryl / rzęs (2) Wszystko na plus :)! Kat Centrum edukacyjne nova- problem z wypisaniem (8) Chciałabym się wypisać ze szkoły Nova ale mam problem ponieważ każą mi... marta240494 Szkoła bezpłatna - Warto! (20) Szkoła jest bezpłatna, problemy mogą mieć jedynie Ci, co zapisali się dla... Magda Karolina (1) Ukończyłam kierunek asystentki stomatologicznej i szczerze polecam szkołę!... Karolina Polecam (1) Bardzo przyjemna atmosfera, dobrze wyposażone sale, dużo praktyki. Magda Witam! Proszę o opinię na temat kierunku TECHNIK ADMINISTRACJI W CKK PROFESJA ODDZIAŁ W GDAŃSKU. (3) Witam! Jestem zainteresowana podjęciem nauki na kierunku TECHNIK... Koala Twoja Szkoła (1) Szkoła deklaruje miłe podejście do ucznia, faktycznie nauczyciele i... Zawiedziony