Warsztaty zdobienia paznokci. (4) Swoją \\\'przygodę\\\' z centrum rozpoczęłam od zasięgnięcia informacji o... Aga Świetna szkoła (1) Jestem absolwentem, pracuję w zawodzie od 5 lat i polecam tą szkołę.... Dominik Cosinus Gdańsk kierunek Florystyka (2) Po kilku miesiącach uczęszczania do szkoły Cosinus w Gdańsku na kierunek... Florystyka Cosinus
Polecam! (2) Zdecydowanie polecam. Jestem na kierunku BHP, zajęcia głownie mamy z P.... Ania Jest spoko (1) Jestem w tej szkole od września tego roku. Jestem zadowolona i polecam naukę... miła Najgorszy sekretariat! (2) Jestem słuchaczem technik usług kosmetycznych. Nauczyciele fajni, ale... Xxx Cosinus (1) Nie żałuje wyboru szkoły, bo dzięki Cosinusowi zdobyłam wykształcenie, które... asienka100 Mogło być lepiej.... (4) Jakiś czas temu miałam ,,przyjemność'' brać udział w kursie wizażu. Po cenie... M. A. AP EDUKACJA - OSZUŚCI !!! (5) Czy ktoś w Gdańsku ma problem z wypłatą pensji ??? Ja nie mam od 4 miesięcy.... brak kasy żenada (3) Nauczyciele w ogóle nie sa przyjaźni ucznią, po za Panią Stasiak i Gałką i... Gdynianin Ojciec POLECAM-kierunek opiekunka dziecięca (2) Jestem tegoroczną absolwentką opiekunki dziecięcej....i uważam, że te dwa... karina poziom nauczania w porządku, ale panie w sekretariacie to porażka (1) rozpoczęłam naukę na płatnym kierunku nauczania. informacje z sekretariatu... Kamila bardzo zadowolona absolwentka (1) nauczyciele kompetentni, szkoła dobrze zorganizowana, zawsze można się... Kamila beznadziejna szkoła! (5) Do niedawna uczęszczałam na nowo otwarty kierunek - florystyka. Zdecydowanie... Ania Naciągacze (6) Kilka miesięcy temu szkoła miała poważne problemy z opłaceniem pensji swoich... tekwe Dobra szkoła w odpowiedzi na dzisiejszy rynek :) (1) Niedawno miałam egzamin zawodowy, uczęszczałam na kierunek technik... Kasia Technik farmaceutyczny (1) Skończyłam technika farmaceutycznego w Gdańsku i jestem bardzo zadowolona.... Daria Jestem zadowolony (2) Pracuje dla AP od 3 miesiecy, mialem mieszane uczucia gdy zawieralem... nauczyciel Bardzo fajnie (2) Zaczynam drugi kierunek, jestem zadowolona. Agnieszka Świetnie wykwalifikowana kadra! (2) Świetnie przygotowani wykładowcy, sprawnie i kompetentnie prowadzą zajęcia. A... Dosia