Żenada (2) Jedna wielka masakra. kierunek otworzono przy ilości 4 osób tera zostały dwie... ja Wybierzcie jakąkolwiek inną szkołę (2) Wybierajac ta szkole myslalem ze faktycznie zdobede zawod oraz ukoncze... Big Smoke Oszukanie AP Edukacji / Rozwiązania (2) Zostałem oszukany i potraktowany przez AP Edukacja jak śmiecie, a na początku... Jurek Prawdziwy
Moja ocena PSSW (3) Szkołę skończyłam nie cały rok temu, długo czekałam, czy wystawić opinię. Ale... N.M Ostrzegam przed Panią sekretarką z Nowego Portu, psuje dobrą opinię szkole. Gdyby nie Ona to zapisalibyśmy się z grupą na (1) W sekretariacie nie można o nic zapytać, ponieważ krzykiem odsyła do innych.... Piotr Nie polecam (1) Podejmowała się nauki w tej szkole by podwyższyć sobie kwalifikacje. Okazało... Freelancer Aktualnie się uczę. Jestem bardzo zadowolony ze Szkoły. (1) Jestem uczniem na kierunku Technik Masażysta. Zajęcia super. Pierwszy rok... Alex Masakra (1) Nauczyciele i system nauczania nie odbiega od ogólnie przyjętych standardów,... /K/K zwyczajne szamaństwo. (3) BYŁAM rzekomo słuchaczką tej szkoły, ale tak naprawdę każdy jest tam... kaja26 Nie! polecam. (1) Zapisałem się pod koniec stycznia do szkoły policealnej na kierunek:... terrence Warto się tu uczyć w WZSP NR 2 w Gdańsku (1) Bardzo miła atmosfera. Nauczyciele z kilkuletnim stażem zawodowym. komfortowy... Bolek polecam (1) Bezpłatna nauka , zapewnia praktyki zawodowe. Świetnie wyposażone pracownie.... Seb dziękuje za bezpłatny kurs stylizacji paznokci (1) super, że obiecany kurs został zrealizowany. Obstawiałm, że to będzie tylko... magda technik usług kosmetycznych (6) nie polecam tej szkoły, ciągła zmiana planu, zajęcia odbywają sie co tydz a... słuchaczka Bhp (1) Uczęszczałem do żaka na bhp, byłam zadowolona z zajęć, materiały do nauki... Kasia Kurs na 5+ :) (2) Właśnie jestem po kursie makijażu i analizy kolorystycznej i jestem... Ola Gorąco polecam !! (2) Absolutny profesjonalizm i pomysłowość, bardzo miła atmosfera panująca w... jesi Polecam szkolenie z akryli i żeli :) (2) W METAMORFOZIE ukończyłam kurs przedłużania paznokci metodą akrylową i... Aneta Polecam kurs przedłużania rzęs :) (2) W METAMORFOZIE odbyłam kurs przedłużania rzęs i jestem bardzo zadowolona.... Asia Polecam :) (2) Polecam kurs metodą żelową , bardzo miła atmosfera , dostałam konkretne... Asia