Polecam szkołę policealną AP Edukacja (3) Ukończyłem tam dwa kierunki, więc trochę w tej szkole spędziłem czasu. Szkoła... Krzysztof Wolałabym iść gdzieś indziej (2) Poszłam na kurs rzęs: 1. Kurs odbył się. Wpłaciłam 600 zł. Tu ok 2. Pani... Gosia Jestem bardzo zadowolona (1) Super szkoła, faj ni nauczyciele choć wymagający, egzamin zdałam na 98% wiec... moniś
Technik dentystyczny. (1) Polecam szkołę, ciekawe zajęcia praktyczne i teoretyczne prowadzone przez... Aga Kpina (1) Panie w sekretariacie umywają ręce od swojej niekompetencji. Posiadają w... małami NIE a te pozytywny chyba Panie w biura piszą (1) Proszę mi wytłumaczyć jakim cudem w październiku szkoły(kolejny semestr... meg i bray !!! (1) To nie jest szkoła. Nie można nazwać tego szkołą. Zwykli oszuści którzy... Natalia Kurs przedłużania metodą żelową na tipsie Gdańsk (1) Niestety nie jestem zadowolona z kursu ;( choć bardzo chciałam wiele się... uczeń Asystentka - opinia (1) Witam zapisałam się do tej szkoły na asystentke stomatologiczna rok temu... Asystentka Jak dla mnie super (1) Nauka jest inna niż gdzie indziej. Nie trzeba zakuwać na pałe, jesli chodzisz... Wojtek Pani z sekretariatu... (2) Jeszcze nie rozpoczęłam tam nauki (i pewnie nie rozpocznę, bo kierunku jednak... D. Super szkoła zapraszam moze spotkamy sie w ławce (1) Niesamowita szkoła. Własnie zaczynam 2 rok jestem Mega dumna szkoła jest... Lizak Jest super! (1) Uczę się w żaku właśnie kończę i będę tęsknic miałam cudowną grupę miłych... Nati N/T (1) Jestem absolwentka Żaka w Gdyni,bardzo przyjazna szkoła,indywidualne... Poeta filmówka super! (2) Jedna z niewielu szkół w której taki kierunek jak produkacja filmowa jest... megi Liceum Ogólnokształcące (1) Matura ustna; język polski - 80% , język angielski - 84% (podobne wyniki... Mateusz Bajena absolwent - opinia (1) Szkoła która posiada nowoczesne sale , bardzo dobrą kadrę nauczycieli która... absolwent Polecam wszystkim! (1) W Cosinusie robię już drugi kierunek i jestem bardzo zadowolona, mogę polecić... Anna Najlepsze kursy kosmetyczne w trójmieście (2) Szukałam jakiegoś kursu manicure hybrydowego, i znalazłam tutaj- w korzystnej... Magda nie polecam (1) To nie jest szkoła dla dorosłych, wciąz nie ma planu, zawsze się zmienia.... ja i wszyscy