POLECAM PROFESJONALNIE (2) pierwszy raz skorzystalam ze szkolenia ii bede wracac tylko tam!polecam... Dagara Łajewska kosmetyczka Masakra nie szkoła (1) Moja opinia nie będzie niestety pozytywna . Wręcz odradzam te szkołę. Poziom... UCZENNICA FARMACJI Super szkoła! (2) Jestem absolwentka Żaka w Gdyni,bardzo przyjazna szkoła,indywidualne... Dorota
mati - opinia (1) Polecam eksploatację portów i terminali w Cosinusie, szkoła ok, nauczyciele... mati cosinus - co o niej sądzicie? (20) hej Chcę się zapisać do szkoły policealnej Cosinus w Gdyni. Co sądzicie o tej... mandusia Rewelacja!!!!! (1) Skończyłam kierunek opiekuna medycznego teraz w styczniu i zapisałam się już... kurs kadrowo - płacowy (1) Jakiś czas temu, uczęszczałam na kurs kadrowo-płacowy. Jestem zadowolona.... a.n. wizaż (1) Aby przystąpić do nauki wizażu i stylizacji szukałam szkoły, która da mi... xyz Dekorator wnętrz (6) Chodzę do TEBu na dekoratora wnętrz, jestem bardzo zadowolona z wykładowców,... Sunny Marta - opinia (1) Jestem po wizażu oraz charakteryzacji w tej szkole- mogę ją polecić.... Marta Jest O.K. (1) Jestem słuchaczką, nie potwierdzam opinni .... dlamnie jest O.K. Kosmetyków... ola ASYSTENTKA STOMATOLOGICZNA (2) Porażka, szkoła zupełnie nieprzygotowana do nauczania w tym kierunku. Brak... asystentka Jeden wielki przekręt (14) Bardzo dużo zajęć się nie odbywa. Plan nauczania jest na tyle ruchomy że... Niezadowolony Polecam (1) Polecam naukę w tej szkole. Poziom nauczania wysoki, wykładowcy mili i... słuchacz Jestem zadowolona (1) Kilka razy korzystałam z kursów w tej szkole i byłam zawsze zadowolona.... Sylwia Nie nie nie (1) ŻAK -wszystko byle jak..... Pedagodzy tacy sobie, dyrekcja nie ogarnia... Mona ŻAK działa chyba nie tak jak powinien (7) Ja bym uważał z tym ŻAK-em bo tam afera goni aferę np. ostatnia sprawa w... pati szkola dla naiwnych (2) gdy zaczynalem nauke ,dyrekcja wtym panie w sekretariacie zapewnialy ze... drwallex Dietetyka (kurs roczny) - kto się wybiera? (2) Witam wszystkich, ja zapisałam się do NOVEj na dietetykę. Jestem już po... mgam.88 to jakaś pomyłka! (2) uczęszczałam na florystykę- nauczycielka Pani Jolanta kazała sobie dodatkowo... mikaela