Polecam (1) Bardzo wysoki poziom nauczania, troska o postępy ucznia, zajęcia całkowicie... Absolwent apedukacja gdańsk (1) Witam właśnie zapisałam się na kurs technik fryzjerski ale boje się że grupa... Curie polecam! (1) Musiałam połączyć pracę z nauką, dlatego gorąco polecam tę szkołę! Ukończyłam... magdalena12
Bardzo zadowolona absolwentka (1) Świetna kadra - cenieni specjaliści. Nacisk na praktykę. Super wyposażony... Krysia85 higienistka stomatologiczna (1) Mają pracownię i to nieźle wyposażoną. Fajne jest to, że wykładowcy dają dużo... higienistka Szkoła śmiechu warta (2) Jeden wielki chaos. Nauczyciele nieprzygotowani do zajęć, czytają z notatek... Adelka Polecam :) Super szkoła :) (1) Jestem uczennica tej szkoły i jestem bardzo zadowolona ;) Fajni nauczyciele,... Aśka Technik Administracji (1) Byłem w szkole po obecności, których potrzebowałem do statusu ucznia dającego... Soulu Nie polecam. (4) Jestem absolwentką tej szkoły.Gdy zaczynałam (rok 2011r) dyrektorką szkoły... Sylwia P. Bardzo dobra kadra (1) Dobrze przygotowani nauczyciele. Profesjonalne pracownie, blisko i bardzo... Sykus Absolwent (2) W styczniu ukończyłem tę szkołę na kierunku technik bhp. Przenieśliśmy się z... Stachu Szkoła nie dla pracujących (3) Nieodpowiedzialni ludzie. Ciągłe zmiany planu, wymogi oczywiste - by być... Zenek ZERO NAUKI (1) Zdecydowanie nie polecam, przeniosłam się z innej szkoły i bardzo żaluję... xyz szczerze odradzam (1) skończyłam pierwszy rok studium i jestem wielce rozczarowana niskim poziomem,... absolwentka Liceum -Ok (1) Właśnie skończyłam Liceum Cosinus, Huuura było super!!! Polecam, czasami było... Ola Super szkoła (1) Rozpoczęłam naukę tej szkole w Październiku 2013, za mna prawie cały rok... Kasia Studium Psychologii (2) Polecam szkołe wszystim niezdecydowanym, bardzo ciekawe wykłady i przedmioty... absolwent Polecam (2) Szkoła jest cool, robię już w niej drugi kierunek i ze jestem baaaaardzo... Gosia .... (1) Poziom nauczania - o ile można to nazwać nauczaniem jedna wielka żenada to co... Joanna Plejada BHP (3) Witam, czy może mi ktoś doradzić czy warto iść do Plejady na kierunek... mch89