Bardzo bobrze prowadzone zajęcia (1) Dobrze i praktycznie prowadzone zajęcia. Nauczyciele to w większości... terapeutka Bardzo dobrzy nauczyciele (1) Jestem już na drugim semestrze. Poziom zajęć jest bardzo dobry, nauczyciele... Zola pytanie (1) Witam serdecznie:) Znajdując wiele pozytywnych opinii o tej szkole zapisuję... Kama
technik weterynarii (6) Kto jest zainteresowany policealnym technikum weterynarii? O jakich szkołach... aska Szukamy!!! III semestr studium fryzjerskie (4) Witam, poszukujemy osób które zostały "na lodzie" i nie ukończyły semestru... Beata Nie polecam (1) Brak profesjonalizmu ze strony nauczycieli, na sprawdzianach można było... Absolwentka szkoła cosinus (4) Więc chodziłam do cosinusa i stwierdzam, że jest to szkoła beznadziejna... pipis1 szkoła idealna dla osób, które chcą tylko zaświadczenie do ZUS (1) jeśli wybieracie się do szkoły po zaświadczenie do ZUS to Pascal jest wręcz... gosia technik ogrodnik, warto iść? (2) jestem zainteresowana kierunkiem technik ogrodnik, był ktoś? warto iść? justyna Właśnie ukończyłam kurs (2) i jestem bardzo zadowolona,polecam, miła atmosfera. Ania Kurs Adobe Photoshop (1) Miła atmosfera.Dobre wyposażenie sal komputerowych.Wykładowcy sympatyczni ale... hania.b bardzo goraco polecam ! (1) naprawde fajna szkola jezeli nie lubisz szkol to w tej bedzie ci dobrze !!... angel szkoła opiekunek osób starszych (2) Witam!! Czy ktoś kończył tę szkołę z tym kierunkiem ,szkoła jest bezpłatna... Marzena Doświadczenie przede wszystkim (1) Jestem higienistką stomatologiczną. Podczas nauki zdobyłam cenne... Majka Najlepsza policealna szkoła w Gdańsku!!! (10) Właśnie zaliczyliśmy I rok reklamy i jesteśmy baaardzo zadowoleni!... Kasieńka i Krzysiu proszę o OPINIE absolwentki (1) Szukam szkoły kosmetycznej, która ma dostosowane zaplecze socjalne, kadrę... Gośka proszę o opinie słuchaczy technik usług kosmetycznych (1) dzień dobry Zastanawiam się nad wyborem policealnej szkoły we wspomnianym... Hmour2 Technik usług kosmetycznych - proszę o opinie słuchaczy (1) dzień dobry Zastanawiam się nad wyborem policealnej szkoły we wspomnianym... Hmour Technik denstyczny (1) Chodzę na kierunek technik dentystyczny i zdecydowanie mogę polecić każdemu... Ania Dobra szkoła (1) Szkoła policealna technik usług kosmetycznych bardzo dobra. Świetni... MM