Jedna z najlepszych! (1) Skończyłam kierunek asystentka stomatologiczna i jestem bardzo zadowolona!... magda POLECAM (1) Zapisałam się do szkoły na semestr lutowy....i jestem bardzo zadowolona...... Aga Polecam! (1) Bardzo fajna szkoła, właśnie kończę pierwszy rok. Zajęcia praktyczne... Gosia
technik usług kosmetycznych (1) szkoła fajna nauczycielowie tez fajny, pan od dermatologii mówi dużo fajnych... jolka23 NAPRAWDE NIE POLECAM. (2) ZAPISAŁAM SIĘ DO POLICEALNEJ, SZKOŁA ZASTRZEGŁA SOBIE ŻE JEŻELI GRUPA NIE... XXX Dobra szkoła (1) Bardzo porządna placówka która dobrze przygotuje do zawodu. Uczyłam się na... komit Podstawy psychologii i socjologii (2) Witam, w tym roku zapisałam się na ten oto kierunek, czy ktoś był już na tym... ojaaa Szkoła Progres, polecam (1) Znalazłem w internecie informację iż w Progresie będzie odbywał się kurs... Michalski Polecam! (2) Nauczyciele sa bardzo dobrze dobrani i przygotowani, z duza wiedza.... Basia NIE POLECAM (3) Z przykrością muszę napisać że niestety ale ta szkoła jest do bani co... Absolwent sekretariat pyskata blondynka ( najszczuplejsza ) (3) co do zajęć szkolnych z nauczycielami i szkoły oceniam pozytywnie i nic nie... xyz Szukam!!! Policealne Studium Fryzjerskie III semestr (2) Witam, poszukujemy osób które zostały "na lodzie" i nie ukończyły semestru... Beata Masakra (2) Jestem uczennicą tej szkoły na kierunku technik farmacji . W szkole panuje... Ada Najgorsza Szkoła w 3 city (2) Odradzam kazdemu. Jest to najgorsza szkoła w gdyni najslabiej zorganizowana ,... JAAA Polecam Pascal'a (1) Jestem w trakcie nauki w liceum w tej szkole i zdecydowanie polecam... D. Wszystko OK (1) Szkoła bez stresów, przyjazna. Super praktyk.i W szpitalu zaproponowali mi... Magda Polecam (1) Jestem absolwentką ECK PASCAL i szczęśliwą posiadaczką tytułu technika BHP.... Dorota Polecam (1) Wykładowcy przemili i bardzo kompetentni :) Widać, że chcą żeby słuchacze... Taki jeden Beata - opinia (1) Każdy Ma Prawo Do Wyrażenia Własnej Opini :) Pozdrawiam. Beata profesja kraków!!!!!!!!!!! (2) masakra co sie tam wyprawia jestem słuchaczem 4semestru administracji jest... słuchacz