POLECAM SZKOŁE, JEST NAJLEPSZA W TRÓJMIEŚCIE!!!!!!!!! (3) Zapisałam się do tej szkoły we wrześniu 2008r na kierunek technik masażysta.... MAŁGOSIA Technik Technologii Odzieży GDAŃSK! WAŻNE! :) (1) Witam, czy ktoś oprócz mnie się zapisał na ten kierunek? musi być 20 osób... AB Szkola jest przyjazna (1) Nie ma opcji ze zostanie sie odrzuconym wszyscy chca pomoc ale warunek jest... jarbi
aga - opinia (1) uważam, że szkoła jest godna polecenia, ze względu na wysoką jakość nauczania... aga Brygida pomyliła szkoły !!!!!! (1) Aż mi sie wierzyć nie chce co tu czytam!!!!! Brygida? Czemu dałaś tyle 5... Dana hm... (1) ...jestem zdziwiona negatywna ocena jednej z internautek.ja mam zupelnie inne... Joanna Ta szkola to poczatek pozytywnaj przyszlosci (1) Zawsze znajdzie sie ktos kto sobie chce ponarzekac. W przypadku tej placowki... EllJa Super (1) Polecam! Modle jest bardzo pomocne, nauczycieli wyrozumiali, a poziom... pewupe UWAGA NARUSZAJA PRAWO !!!! (1) Placowka odmowila odpowiedzi na pytania dotyczace ZAKRESU EGZAMINU WSTEPNEGO... BRYGIDA Dobra Szkoła (1) Jestem ich słuchaczką kosmetyk,i pracownie są dobrze wyposażone. Lokalizacja... kasia SUPER SZKOŁA!! (1) Naprawdę świetna szkoła!! Bardzo wiele się nauczyłam na pewno wiele razy... gosia kurs fotografi (2) uczestniczyłem na kursie fotografi cyfrowej w marcu prowadzonego jak się... aro Kosmetologia (1) Polecam!!!!. Przyszła kosmetyczka Mam Pytanie.. (2) Dzien dobry mam kilka drobnych pytan .. To szkola zaoczna? ile trzeba placic... Olaa Polecam (1) Polecam wszystkim. Super atmosfera, sympatyczni ludzie, duży wybór kierunków.... Woka szkoła fryzjerska (2) Bardzo fajna szkoła, dużo się już nauczyłam. Mieliśmy zorganizowane przez... Agnieszka Polecam!!!!! (1) Nie bede powtarzać słow moich poprzedników z pozostałych opiniodawców(którzy... PuLa Zadowolony (1) Mogę się przychylić do opini zadowolonych kolegów i koleżanek.Nauka jest... Długi ja - opinia (1) a jak to jest z zajeciami z fryzjerstwa-wie ktos? ;p zaczynam od tego roku i... ja Szukam z polecenia od absolwentek Szkoły Kosmetycznej w Trójmieście (1) Hej, czy są tu może absolwentki szkół kosmetycznych? Jest tego sporo na rynku... Wera