Profesjonalna szkoła! (3) Uczęszczam do tej szkoły i polecam ją wszystkim zainteresowanym, bo naprawdę... Monika Re: Żal (1) Żal.. to d*pę ściska jak ktoś pisze takie brednie...Ratownicy medyczni to... ape Teb (2) Ja sie zastanawiam czy nie zapisac się do szkoły policealnej technik... Paweł
Również zadowolona (1) Potwierdzam opinię wystawioną poniżej. Super sprawa. Za niewielkie pieniądze... Również Zadowolony/a nie polecam! (2) jestem na administracji i wszystko fajnie nauczyciele mili sympatyczni sami... gość Bida z nędzą!!! (3) Niestety jestem uczennicą tej szkoły i jedyne co mogę napisać to bałagan,... Aaaa A ja jestem zadowolony(a) ! (1) Mało płacę, a mam bezpośredni kontakt z doświadczonymi ratownikami. Fajnie... Zadowolony(a) Bardzo krzywdząca opinia (1) Ja uczę się na farmaceutkę. Ćwiczenia mamy w nowym laboratorium, bardzo... Arii jest dobrze (1) Uczę się na opiekunie, zajęcia OK, nauczyciele spoko, reszta też. Jaca SUPER !! (1) Swietna szkola, kadra nauczająca też świetna :) Jedyne co mi sie nie podoba... ono Polecam! (1) Uczę się w pascalu w liceum ogólnokształcącym,polecam szkołę wszystkim którzy... tomek pomocy (1) orientuje się ktoś gdzie jutro są zajęcia dla dekoratorów wnętrz ? Iza Technikum farmacji jest dobrym wyborem. (1) Ja mogę zgodzić się z Tomkiem, który pisał pozytywie na temat TF. Szkoła... Monika POLECAM (1) Jestem zadowolona i ze szkolenia i z podejścia do nas jako kursantek.... Marta Technik farmacji - POLECAM!!!! (2) Skończyłem technikum farmaceutyczne i mogę z całą odpowiedzialnością polecić... tomek 100% zadowolenia. (2) Profesjonalna Szkoła godna polecenia, wykładowcy z ogromną wiedzą, jestem... Hanna Z całego serca polecam:) (1) Witam:) Uczę się policealnie w tej szkole robię właśnie już 2 kierunek!!! Tak... Marta Cosinus L.O zaoczne w Gdańsku -jesień 2010 (2) Witam może tu znajdzie sie ktoś , kto wybiera sie do L.O zaocznego cosinus w... AnnAnn technik hodowca koni? (1) Ktoś kończył w ALFA kierunek hodowca koni? chodzi mi o opinie czy dobrze... koniara Żak w Gdyni to Szkoła Dobrej Przyszłości (1) chciałam zaprosić i polecić przyszłym Kolegom i Koleżankom naukę w Szkole... Emila