Technik Pojazdów Samochodowych Warto ?? (1) Witam, kończe w tym roku LO. Poszedłem do niego z braku planów na... Mireck Świetna szkoła (1) Jestem szczęśliwy że spotkałem tę szkołę na swojej drodze i że udało mi się... Krzysztof świetna (1) Brakuje mi takich szkół, kursów po których ciągle wiem i pamiętam tak wiele... Asia
Polecam! (1) ja jestem zadowolona, warto się tu uczyć - szkoła jest godna polecenia pati jest super (2) ja jestem za dowolny z nauki w Policealnej Szkole Organizacji Reklamy.... Ja nie polecam (2) Szkoła nie spełnia ani moich ani koleżanek oczekiwań. Przykładem są zajęcia... gaja Egzaminy Poprawkowe (2) Bardzo sobie chwalę to studium i prawie wszystkich wykładowców. Właśnie... Fakty mówią za siebie szkoła po prostu dla ochroniarzy (1) Witam. W tej szkole można czegoś się nauczyć jeśli tylko się chce. Samoobrona... Magdalena Klajn Kursy okej (1) Uczestniczyłam na kursie w tej szkole i było ok. Nauczycielka bardzo... Emilka żenada (2) poziom żenujący. zajęcia odwoływane notorycznie, wykładowcy nieprzygotowani... dora Polecam!! :) (1) W tym roku skończyłam tu Szkołę Wizażu i Stylizacji. I naprawdę szczerze ją... Zadowolona:) Musicalowa - opinia (4) Zdecydowanie odkąd naucza Pani Agnieszka szkoła jest jeszcze bardziej godna... Musicalowa Kursy (1) A orientuje się ktoś gdzie znajduje się aktualna oferta kursów i szkoleń?:) Sara Bardzo się cieszę, że tu trafiłam (1) Witam! Bardzo chciałabym wszystkim polecić tą szkołę, na prawdę!. Uczęszczam... Asia Uczen AP Edukacja (1) Zaczynając szkolę pierwsze pół roku spełniało oczekiwania nas słuchaczy na... Uczeń Mechatronika - Profesja Gdańsk (4) Witam Słyszałem, że w Profesji zaczęła się Mechatronika w wrześniu... Tomekk_1990 technik administracji (1) Zaczynam własnie III sem. Jestem bardzo zadowolona z tej szkoły. Wykładowcy... Sylwia P. Roz-plan zajęć :( (1) Komentarz dotyczy kierunku technik masażysta, nie wiem jak jest na innych... ja Super! (2) Jakiś czas temu skończyłem tą szkołę. Było trochę wątpliwości co do niej ale... Paweł Słaba szkoła odradzam (8) Byłem w tej na masażu. W tej szkole za wszystko dodatkowo trzeba bulić:... Michu