Ocena oddziału w Gdyni (1) Pomijając problemy z dobraniem kierunku szkoły - w szkole jest mnóstwo... Magdalena SERDECZNE PODZIĘKOWANIA (1) Tegoroczni absolwenci kierunku opiekun medyczny serdecznie dziękują wszystkim... opiekunowie medyczni Zdecydowanie polecam ! (1) Szkoła jest w porządku , uczęszczam do nich na budownictwo . Nauczyciele... Olik1985
Polecam (2) Jestem na kierunku technik BHP, nareszcie zajęcia prowadzone przez osoby... Aras Absolwent poleca (1) Stosunek ceny do poziomu nauczania jak najbardziej rewelacyjny. Kadra... matias Polecam (1) Bardzo podoba mi się ta szkoła. Panie w sekretariacie bardzo miłe Panie,... Monika Technik Masażysta (1) Wybrałem sztukę masażu, gdyż uważam iż każda szanująca się osoba powinna ją... Jakub NOVA w Katowicach (1) Chciałam serdecznie polecić Państwu szkołę NOVA Centrum Edukacyjne w... Agnieszka Zwykłe zdzieranie kasy. (2) Jestem na kierunku technik dentystyczny. Ze strony nauczycieli (głównych)... Akryl SPoko szkola warto (1) Skonczylem technika informatyka , jestem zadowolony , polecam tą szkole,... Gruby Asystentka Stomatologiczna (1) Czuję satysfakcję z wybranego przeze Mnie kierunku. Poziom nauczania na... Słuchacz Polecam (1) Byłam zaskoczona wyposażeniem pracowni kosmetycznej. Dużo kosmetyków, co... Ania Polecam!! (3) Właśnie skończyłam kurs asystencko- sekretarski i jestem bardzo zadowolona.... A.K. Dobre wyposażenie i miła atmosfera (1) Szkoła wyposażona jest w specjalistyczny sprzęt dzięki czemu bardzo dobrze... Teresa Nie polecam!!! (6) Jestem słuchaczem, co semestr zmiana kadry, co semestr albo w trakcie zmiana... Pozdrawiam Katarzyna Staniszewska - opinia (2) b. fajna szkoła :) Katarzyna Staniszewska (...) (2) Moja zona niestety popełniła ten bład i zapisała się do NOVEJ. jak... jpek Polecam!! (1) Super szkoła, fajni ludzie. Skończyłam kosmetykę jestem bardzo zadowolona,... Miska Konsekwencja złych decyzji. (1) Jeszcze kilka lat temu szkoła miała dobrą opinię. Niestety zamiast zadbać o... Autor Wybitni nauczyciele (1) Profesjonalnie prowadzone zajęcia, każdy nauczyciel jest wybitnym ekspertem w... Zibi