Dla osób chcących zdobyć papierek, nie wiedzę (1) Przestrzegam wszystkie osoby, które chciałyby się czegoś nauczyć. Zajęcia... niezadowolona Podologia niczym farsa (1) Niestety nie polecam. Wiem, ze kierunek w Gdańsku czy w innych miastach jest... Agnieszka szkoła policealna (1) Uczęszczam do szkoły policealnej w GCE. Jestem zadowolona z poziomu nauczania... Anita
kosmetyczka (1) Dzień dobry, Zapisałam się w tym roku na technika usług kosmetycznych oraz... Kaśka grunt to wystawić sobie samemu opinię (1) cutyję "Nie polecam szkoły, pomimo uczęszczania na zajęcia zostałam... absolwent Pomorskie Studium Sztuk Wizualnych - jest super... (1) Super szkoła..... jol Szczera opinia (3) Wykładowcy to jakaś pomyłka, zwłaszcza jeden, który zamiast prowadzić zajęcia... Uczennica Anna Szkoła kosmetyczna na wielki plus! (2) W tym roku ukończyłam kierunek technik usług kosmetycznych i jestem bardzo... Karolina Pozytwne zmiany. (1) 6 gwiazdek dotyczy oczywście obecnej obsługi w Żaku. Teraz Panie sekretarki... Szymon Cień umowy to shit jak i szkoła.. (1) Polecam uważnie zapoznać się z umową dot. kierunków. Może się okazać, że... polecam inne Super szkoła :D (1) Bardzo cieszę się z możliwości uczęszczania na zajęcia do szkoły Żak gdyż... Krzysztof Szczepański Jestem zadowolony (1) Zajęcia ciekawie prowadzone. Rafał ee.08 (1) Kurs składania komputerów, konfigurację systemów operacyjnych Windows serwer,... Aleksander Sprawnie, miło i przyjemnie (1) Witam Chętnie wyrażę swoją opinię na temat szkoły. Jestem obecnie słuchaczem... Kozaczek polecam GCE (1) Chodziłam do szkoły policealnej w gce. szkoła warta polecenia. Nauczyciele... Absolwentka Katarzyna Wypisanie się ze szkoły graniczy z cudem (1) Mimo rezygnacji z kierunku przychodziły wezwania m.in za egzaminy do których... Kasia Masażysta (1) Jestem na drugim semestrze masażysty . Kadrze naprawdę zależy na tym żebyśmy... Kszysiek Technik Weterynarii (1) Witam zamierzam zapisać się na ten kierunek pytanie tylko czy warto?! podobno... Ola Totalna porażka (3) Nie polecam nikomu kto szanuje swój czas i pieniądze. Plan zajęć podawany na... Lulu jestem na tak (1) Jestem w trakcie nauki na kierunku technik informatyk. Lekcje prowadzone są... damian t.