Gita - opinia (1) Kończę w tym roku technika usług kosmetycznych, szkoła super, godna... Gita Absolwetka - opinia (1) Moim zdaniem bardzo wykwalifikowana kadra, przyjazna atmosfera z wykładowcami... Absolwetka Agnieszka - opinia (1) W zeszłym roku skończyłam technika usług kosmetycznych i bardzo polecam tę... Agnieszka
Molly - opinia (1) Polecam szczerze, skończylam Stylizacje paznokci z certyfikartem Semilac.... Molly Robert - opinia (1) W czasie studiów na AWF dodatkowo i za darmo ! skończyłem tu kierunek... Robert Elżbieta - opinia (1) Uczęszczam obecnie do tej szkoły na kierunku opiekun medyczny, mimo , że... Elżbieta Olga - opinia (1) Zajęcia bardzo konkretne i przydatne w pracy. Życzliwa atmosfera, Olga Agnieszka B. - opinia (1) Bardzo dobra szkoła. Rozpoczynałam naukę w innej szkole, będę kończyć w... Agnieszka B. Marika - opinia (1) Masażystąm polecam, nauka darmowa, a zdibyta wiedza bezcenna. Marika Najlepsza szkoła w Trójmieście (2) Polecam! Poziom nauczania bardzo wysoki, cudowni nauczyciele, rewelacyjna... Urszula Odradzam (3) Powiem tak cena za kurs przekłada się na jakość wykładów, czuję się okradana... Renata absolwentka - opinia (1) Serdecznie polecam tą szkołę , bardzo sympatyczna atmosfera , nauczyciele jak... absolwentka Aga - opinia (1) Dogodna forma nauczania, dzięki czemu każdy pracuje wg własnego harmonogramu... Aga Beata - opinia (1) Koszmar jednym słowem i narażenie na zlą reputację to wykształcenie nie jest... Beata Polecam! (1) Rozwijająca szkoła na wysokim poziomie. Nie potrzebna była matura, żadne... Magda Szkoła jest zamknięta (1) Szkoła nie istnieje. Podano dwa adresy i pod żadnym jej niema. Leon Odradzam bardzo mocno! - kurs przedłużania rzęs (2) Instruktorka wzięta z ulicy, 0 podstawowej wiedzy, opowiadała takie bzdury że... Kasia pssw gdynia (1) Szkołę ukończyłam w czerwcu tego roku. Wiele osób pytało mnie o opinię i... student COSINUS GDYNIA (3) Fantastyczna szkola dla osób 18+ ,wiele dobrych kierunków , oraz świetna... Gosia cosinus gdynia (4) Nie polecam tej szkoły . Panie w sekretariacie są bardzo nie miłe. robią... Piotrek