nn - opinia (1) Nauczyciele naprawdę uczą i teorii i praktyki i można być pewnym zdania... nn Isza - opinia (1) Fajna szkoła, fajni ludzie, lokalizacja - w centrum Gdyni, polecam. Isza Agnieszka - opinia (1) Polecam kurs "Administratora sieci" Bardzo fajna forma prowadzenia zajęć w... Agnieszka
Marta - opinia (1) bardzo bogata oferta kształcenia. kadra bardzo przyjazna i pomocna w każdej... Marta Krzysztof R. - opinia (1) Jako absolwent ( rok 2017 ) - kierunku Technik Masażysta z czystym sumieniem... Krzysztof R. Payrcja - opinia (1) Szkoła godna polecenia. nauczyciele bardzo sympatyczni i otwarci, a za razem... Payrcja Agnieszka - opinia (1) Najlepsza szkoła !!! Z całego serca serdecznie polecam ! Przyjazna atmosfera,... Agnieszka Aleksandra - opinia (1) Super wykładowcy, świetna atmosfera, uczelnia na wysokim poziomie. Aleksandra wiktoria97 - opinia (1) szkoła godna polecenia. Faktycznie nauczyciele są wymagający ale nie żałuję... wiktoria97 Polecam szkołę Cosinus (10) Zapisałam się do szkoły cosinus i? I jestem zadowolonym słuchaczem w Gdańsku... AngelikaGro Eliza - opinia (1) Jedna z lepszych szkół policealnych w Trójmieście, dla osób które chcą się... Eliza Szkoła Policealna Cosinus (22) Polecam szkołę, sale dobrze wyposażone, nauka bezpłatna, zaświadczenie od ręki. Anna Rezanova Iryna - opinia (1) Bardzo wysoki poziom nauczycieli! Fajnie wszystko organizowano!!!! Rezanova Iryna Ania787 - opinia (3) Z czystym sumieniem mogę polecić szkołę Policealną w Gdyni. Jestem słuchaczem... Ania787 D. - opinia (1) Florystyka - nie polecam bardzo niski poziom nauki, żadnych materiałów do nauki, D. Lolka - opinia (1) Nie polecam, jedyne czego oczekuje szkoła to pieniądze. Lolka Uczennica - opinia (1) Ogromnie żałuję, że zaczęłam naukę w szkole. 590 zł za jeden dzień w... Uczennica Uczennica - opinia (1) Ta szkoła to jedna wielka pomyłka. Od początku widać, ze nastawieni na... Uczennica Martyna - opinia (1) Jestem zadowolona ze szkoły porównując ją z inną szkołą policealną. Ładna,... Martyna Kasia34 - opinia (3) Bardzo polecam Cosinus w Gdyni. Byłam na kierunku masażysta - dużo się... Kasia34