Emila - opinia (2) W tym roku kończę cosinus w Gdańsku, opiekuna medycznego. Jak dla mnie to... Emila AngelikaGro - opinia (4) Ja realizuję naukę w szkole policealnej cosinus i mogę powiedzieć, że mój... AngelikaGro Lilia - opinia (1) Ukończyłam szkołę Cosinus w Krakowie i jestem bardzo zadowolona. Szkoła jest... Lilia
Justyna - opinia (3) Bardzo polecam. Szkoła całkowicie za darmo bez ukrytych opłat, sale dobrze... Justyna Megi - opinia (1) Ciekawe kierunki dokształcania się. Żałuję, że nie skorzystałam z tej oferty... Megi Wiktoria - opinia (1) Polecam w szczególności kierunek technik faramceutyczny. Program zajęć został... Wiktoria Justyna - opinia (1) Dla siebie wybrałam kierunek Higienistka stomatologiczna trwający 2 lata, w... Justyna Wiki Masażystka - opinia (1) Super szkoła. Fajni nauczyciele. Polecam. Wiki Masażystka Anka - opinia (1) Szkoła posiada nie tylko kierunki medyczne, ale rownież administracyjne. Ja... Anka Uczeń - opinia (1) Jest zaangażowanie od strony wykładowców, oraz dobra atmosfera - to... Uczeń Zdzisław - opinia (1) W ciągu ostatnich dwóch lat w CKU Sopot uczestniczyłem w dwóch... Zdzisław nn - opinia (1) Nauczyciele naprawdę uczą i teorii i praktyki i można być pewnym zdania... nn Isza - opinia (1) Fajna szkoła, fajni ludzie, lokalizacja - w centrum Gdyni, polecam. Isza Agnieszka - opinia (1) Polecam kurs "Administratora sieci" Bardzo fajna forma prowadzenia zajęć w... Agnieszka Marta - opinia (1) bardzo bogata oferta kształcenia. kadra bardzo przyjazna i pomocna w każdej... Marta Krzysztof R. - opinia (1) Jako absolwent ( rok 2017 ) - kierunku Technik Masażysta z czystym sumieniem... Krzysztof R. Payrcja - opinia (1) Szkoła godna polecenia. nauczyciele bardzo sympatyczni i otwarci, a za razem... Payrcja Agnieszka - opinia (1) Najlepsza szkoła !!! Z całego serca serdecznie polecam ! Przyjazna atmosfera,... Agnieszka Aleksandra - opinia (1) Super wykładowcy, świetna atmosfera, uczelnia na wysokim poziomie. Aleksandra wiktoria97 - opinia (1) szkoła godna polecenia. Faktycznie nauczyciele są wymagający ale nie żałuję... wiktoria97