Teb studium zdrowia i urody (1) Jestem po tej szkole i nie jestem zadowolona. Jestem po wizażu i stylizacji... mulatka SKOŃCZYŁAM PSSW DWA LATA TEMU... (1) ...jestem zadowolona, pracuję w zawodzie, miło wspominam okres nauki. Teraz... iwona POLECAM... (1) POLECAM... maya
nie polecam (2) Nie stety nie polecam tej szkoły ze względu na cagły bałagan w szkole jeśli o... yomo Super! (2) Polecam innym ta szkole szczegolnie na technik obslugi turystycznej ciekawe... paula Super! (2) Polecam innym ta szkole szczegolnie na technik obslugi turystycznej ciekawe... paula Zajefana szkoła (2) Ludzie takiej szkoły to tylko pozazdrościc a jakie fajne laseczki na... Marek Jest O K (1) szkoła jest wporzo i da się żyć, oczywiście jak ktoś chce.Ja skończyłem ją i... Słuchacz TOR SKOŃCZYŁAM PIERWSZY ROK... (1) ...ale tak naprawdę najlepsza jest charakteryzacja. Z niecierpliwością... Dina Absolwentka (1) Jestem tegoroczną absolwentką AP Edukacja w Gdańsku. Wraz z nimi zdałam... Lady di WYGRAŁAM!!! :) (1) Hehe...ale jesteście śmieszni...ja zapisałam się niedawno do AP i jestem... lmagdalenka ... (2) Ja obecnie jestem na drugim semestrze reklamy, jestem w maiare zadowolony z... Max przyszła masażystka - opinia (1) Chodzę do tej szkoły już rok, w tym roku zdaję dyplom i wiem, że go zdam a to... przyszła masażystka MASAKRA (2) Smieszą mnie opinie o super wykładowcach w tej szkole. Przytocze 1 przyklad:... Lukasz Polecam (1) Szkoła ok, dyrektor ok :) Nic dodać nic ująć, podpisuje sie pod poprzednikami :) Łukasz a mnie się podobało (1) a mnie się podobało na wizażu i stylizacji, zajęcia były ciekawe, jak ktoś... była uczennica jest ok (1) fajni nauczyciele, miłe panie w sekretariacie.ogólnie szkoła na 4+ pyza Pomorskie Studium Sztuk Wizualnych jest niepubliczną szkołą policealną, wpisaną do ewidencji szkół pod numerem 44/SZ. (1) Tak zaczyna się podstawowa informacja o szkole...Nie rozumiem "byłej... MAC miczkad - opinia (1) Sympatyczna kadra nauczanie na poziomie.Polecam! miczkad Mało profesjonalna obsługa (1) Nie minął miesiąc nauki a już pracownicy szkoły udowodnili to co się mówi o... Tomasz