Doradzcie! (1) Ludki kochane,we wrzesniu planuje przystapic do tej oto wlasnie szkoly.Mam... Natalia Ucieczka od woja i nic więcej (1) jestem na kierunku technik informatyk, specjalnośc grafika komputerowa,... MARCO Szkoiła nie posiada uprawnień szkoły publicznej! (1) Właśnie skończyłam roczny kurs, za który w sumie zapłaciłam około 5000... była uczennica
Była uczennica (2) Skończyłam tylko I semestr chodzilo nas bardzo mało i do egzaminów... Azja Czy wiecie kim jest Halinka? (1) To matematyczka z tej szkoły. Napisała tę opinię, ze by podlizac sie... uczeń ale kicha !!! (1) jak Cię nie przyjmą w żadnej szkole, to tam Cię wezmą za ciężkie pieniądze. W... mama polecam (1) Szkoła dba o poziom. Małgoś Zapisana w ostatniej chwili.. (1) Ale zdążyłam. Bardzo miła obsługa. Juz wszystko wiem i czekam na zajęcia.... Kati Polecam AP ;-) (1) Profesjonalna obsługa, wszystko na czas, ceny najtańsze. Juz jestem po... Douler Elo, (1) zapisałem się: kumpel mi polcił i ma ratę darmo - niezły czad. W... Szarańcza ZADOWOLONA ;-) (1) Nareszcie znalazłam super szkołe. Zajęcia będą prowadzone w centrum miasta -... Lola zajefajna szkola (1) Szkoła najlepszaw trójmieście ngdzie nie znajdziacie lepszej.Nuczyciele są... anonim beznadziejnie (1) Szkoła beznadziejna co roku nauczyciele się zmieniają mieliśmy fajną Panią... krzys Debeściarska !!! (1) z*******e wykłady, są tolerancyjni.Karmią i poją na zajęciach Ziomal Szkoła jest dobra (1) Kadra nauczycielska naprawdę się stara. Szkoła dobrze przygotowuje do zawodu... Georgie BRAK ORGANIZACJI (1) Nie potrafili poinformować ludzi o odwołanych zajęciach! Bardzo często... uczennica NAJLEPSZA SZKOLA NA ŚWIECIE (1) OSOBIŚCIE UWAŻAM ŻE JEST TO ŚWIETNA SZKOŁA. CHODZE DO NIEJ BEZ STRESU A... OLA zadowolona absolwentka ;-) (1) nie wierzylam, ze tak latwo i przyjemnie mozna ukonczyc szkole policealna... Ania Dziękuję, że mogłem skończyć tę szkołę! :) (1) Szkoła godna polecenia! Nauka w warunkach partnerstwa, mili i przyjaźnie... Słuchacz Studiuje i warto (1) Ta szkoła jest naprawde warta poświęcenia swoich pieniędzy. Wiedza jaką się... czarnula23