Porażka (1) Spędziłam w tej szkole 3 lata i żałuję tych 3 lat. do matury przygotowuje o... Maharet Najlepszy wybór jeżeli chodzi o szkolnictwo średnie. (1) Jestem uczniem tej szkoły już od 5 lat. Na początku uczęszczałem do... Marcin Antosiak Polecam (1) Szkoła mała, ale przytulna. Większość nauczycieli jest w porządku. Poziom... Nachtisch
cool (1) Spoko szkoła. Niestety zanim tu trafiłem zwiedziłem też kilka innych. I... X-man Całkiem fajna szkoła. (1) Jestem mamą obecnego licealisty tej szkoły i uważam, że szkoła spełnia swoje... Mama licealisty Szkoda gadać (1) Moim zdaniem szkoła nie nalezy do dobrych. Nauczyciele robią łaskę tylko co... .. Polecam! (1) Uczę się w tej szkole od września, ale jak narazie jestem bardzo zadowolona.... uczennica pytanie (2) mam parę pytanek,proszę o rzetelne odpowiedzi jestem gimnazjalistą i... gimnazjalista ha ha. (2) ja nie wiem czy chodzilam do tej samej szkoly w takim razie. podzial jest na... swiety mikolaj super sprawa (1) Mała szkółka ( jak na razie) ale jest super....gdyby wszystkie szkoły takie... marekh Były uczeń (1) Po trzech latach nauki nie osiągnąłem tam nic. Wręcz zrezygnowałem. To nie... Uczeń/Uczennica Ta szkoła... (1) ... jest dla wszystkich, a najbardziej dla tych co się nie powiodło w nauce.... Uczeń Kursy (1) Mialam przyjemnosc uczestniczyc w kursie przygotowujacym do egzaminow... Barbara N uczeń (1) pierwsza szkoła w trójmieście z której jestem zadowolony (a jest to moja... Uczeń Jestem absolwentka (1) Ukonczylam klase biol-chem w 2000 roku, mature zdalam, lekcje..no coz byly i... Dominika K. klasa E biol-chem 1 ;] (1) podzielam treść sm. średnia ważona w tej szkole jest nie możliwa pierwszy raz... A buu :) (2) najlepszy wybor jakiego mozna dokonac.. :) szkoda bardzo pozytywna,super... ja Polecam wszystkim, którzy chcą zdać. (1) Mówia prawdę i dająwszystko to, co obiecują. łącznie z darmowymi wyprawkami. Asia Bardzo dobra szkoła, popieram użytkownika "maczo" (1) Myślę, że mógłbym się podpisać pod tym, co napisał mój kolega. Dodam tylko... kolega macza ! (1) Za wszelką cenę chce tam powrócić. Chociaż na kilka dni. To były... student08