Absolutnie nie polecam (1) Absolutnie nie polecam tej szkoły, tak się cieszyłąm kiedy sie tam dostałam,... Uczeń Gauss - opinia (1) uczeszczam i polecam :D Gauss Kwestia Podej scia (1) Moim zdaniem szkoła na pierwszy rzut oka wydawać się może odpychająca - Stary... Kucu
opinia (1) szkoła jest nawet w porządku, ładny budynek na pierwszy rzut oka robi dobre... x szkoła godna polecenia (1) świetnie zorganizowana, przyjazna dla uczniów i rodziców, godna polecenia m.s. Aga - opinia (1) Plusy: bardzo wysoki poziom nauczania, przyjemna atmosfera, wymiany... Aga REWELACYJNA (2) z*******a szkoła ;) gall anonim absolwentka - opinia (1) Świetna szkola. Nauczyciele wymagający, fantastyczni ludzie i wspaniała... absolwentka Trafny wybór (2) Jestem absolwentem VI-tki. Wspominam czasy nauki bardzo pozytywnie. W... Wojciech Siema (2) jestem absolwentem II LO. Skończyłem mat-fiz i powiem wam, że może i czasami... Paweł Super (1) XX pnie się w górę;] p Polecam (1) Ukończyłem IX 2 lata temu, teraz jestem już na studiach. IX bardzo dobrze... absolwent Największy błąd mojego życia (1) Zmarnowany rok, atmosfera bardzo stresująca , tak samo nauczyciele. Miałam... zrezygnowana REWELACJA (1) Szkoła jest rewelacyjna, prawdą jest to, że nie jest w niej łatwo o oceny i... zadowolona Nina - opinia (1) poziom mega wysoki przygotowanie do matury na 5+.. szkoła traci na tym ze... Nina Antek - opinia (1) Chodzę do tej szkoły i myślę , że to był dobry pomysł aby do niej pójść. Jak... Antek Alicja Buzikiewicz - opinia (1) Szkoła z pozytywnym klimatem,tradycją oraz niesamowitymi ludźmi,świetnymi i... Alicja Buzikiewicz Tak (1) Szkoła z niesamowitymi ludźmi. Przede wszystkim zgadzam się, że chce się... lala X lo (1) Szkoła miała być kameralna miła i w ogóle fajna. Taka też sie początkowo... Stefan Świetna szkoła (1) VLO to szkoła, której życzę swoim dzieciom. Miejsce w którym przeżyłem wiele... mk