ok! (1) szkola bardzo dobrze przygotowuje, przede wszystkim z przedmiotow wiodacych. sita BEZ REWELACJI! (1) Idąc do VLO w Oliwie spodziewałam się czegoś innego. Szkoła bardzo dobrze... Natalia-maturzystka Polecam (1) Świetna szkoła naprawde, może i łatwo się dostać ale takie osoby szybko sie w... basmaj
fajna szkoła (1) Polecam beata absolwentka - opinia (1) jestem absolwentką (z 2009 r) ósemki i ciesze sie ze skonczylam juz te... absolwentka :) (1) Jestem absolwentka tej szkoły. Zgadzam się poniekąd z każdą opisią już... Beti :P Mimo rozczarowania... (1) Szczerze powiedziawszy, patrząc na 3 lata w tej szkole nie mogę aż tak... rzabkens .. (1) Generalnie szkoła dobra. Nauczyciele zdarzają się naprawdę sympatyczni i... zzz Bardzo Przyjazna szkoła (1) Jestem absolwentem szkoły prowadzonej przez Stowarzyszenie Charytatywno... Szymon meh - opinia (1) Zero skupienia się na przedmiotach programowych. Kto to widział, żeby... meh A - opinia (1) Polecam wszystkim. Kto wstąpi do tej szkoły, na pewno nie pożałuje! A Szkoła Najlepsza (1) Szkoła najlepsza pod słońcem lovi112 Bardzo fajne liceum !!! (1) Bardzo fajne liceum, spędzam tu pożytecznie i mile czas. Szczerze polecam... Buziaczek this me - opinia (1) Do XX chodzę 1 rok i naprawdę cieszę się że tu trafiłam. Poziom nauczania b.... this me różnie to bywa.. (1) ta szkoła wywołuje we mnie mieszane uczucia, zarówno mówiąc o poziomie... maturzystka 2009 TU PRZYGOTOWALI MNIE DO MATURY !!!! (1) Samam wiem, ze nie jestem najłatwiejszym uczniem. Nauczyciele z duzą... Amela bardzo, bardzo, bardzo polecam.. (1) Ukończyłam tą szkołę rok temu... szkoła wspaniała, z klimatem, atmosferą,... Mapecia XV-stka to najlepsze chwile w życiu (1) Jestem absolwentem tej szkoły z 2007 roku i jako teraźniejszy student mogę... Menadżer "E" :) (1) Według mnie szkała jest bardzo fajna. Nauczyciele prowadzą ciekawe lekcje i... uczeń polecam (1) Polecam Oliwskie Liceum Ogólnokształcące,przyjazna atmosfera zarówno wśród... Helena