to jest dobra szkoła ! (1) Ta szkoła trzyma poziom, ale nie ma w niej wyścigu szczurów.Jest w niej... Kornelia Solińska super szkoła!!!!! (1) czytając niektóre opinie mam wrażenie, że niektóre osoby nie rozumieją po co... sara beznadziejna szkoła! (1) nie polecam. Wad jest tak dużo, że nie warto się rozpisywać. absolwent
cdn (1) dodatkowo pani od niemieckiego jest b. wymagajaca, stwierdzila ze jak jeden... Elciua hmmm (1) jestem obecnie w klasie maturalnej, prolif bio chem (fiz) za kilka miesiecy... Elciua Szkoła wyróżniająca się (1) Bogata oferta programowa tej szkoły zadowoli chyba każdego. Belfry oraz... Alojzy Marchewka KS - opinia (1) ...... JUŻ JEST TAKA SZKOŁA, GDZIE OFERTA EDUKACYJNA JEST GODNA NAJLEPSZYCH... KS Najlepsza szkoła pod słońcem;) (1) prawda jest taka -kto chce się uczyć, ten się uczy, kto nie chcę ten olewa... absolwentka :) (1) Szkoła jest suuuper :) i to na tyle.., bo nie ma co się rozpisywać, namawiać... JA Super (1) jest to szkola w silnym stopniu rozwojowa. jest wiele profili i zajec... karolina kania Pozytywnie (1) Szkoła super, dużo się dzieje. Polecam! Jan P przereklamowana (1) jak w temacie kali Szkoła (1) Jestem uczniem tej szkoły i uważam, że jest to szkoła najlepsza pod wzgl.... Milaszewski Krzysztof Wiele trzeba poprawić, ale to i tak najlepsza szkoła w pomorskim. (1) 1) Nauczyciele - tutaj nie można wystawić jednej zbiorczej oceny. Jedni... Także Absolwent Może byc;) (1) Szkoła ogólnie jest na dobrym poziomie. Z matmy, fizyki, chemi i geografi... Kotek Super szkoła! (1) Nie wiem o co chodzi przedmówcom, którzy najwyraźniej mają przerost ambicji... Ivo 1h Bardzo fajna szkoła (1) Są oczywiście mankamenty uczenia się w Topolówce, ale poziom nauczania,... Natka Fajna szkola (1) Jeśli ktoś nie chce kuć jak w 1. to Topolowka jest odpowiednia dla niego:> achaa cg rządzi (1) szkoła która zmienia ludzi, zawsze coś się dzieje. wiem co mówie z własnych... wąglik Paweł - opinia (1) Dziwie sie,ze wciaz jakas dziwna opinia krąży o tej szkole,że niby jest tutaj... Paweł