sssssddd (1) d ss uczen - opinia (1) Aby mieć dobre oceny w tej szkole, napewno trzeba dużo pracować, wstawiane 0... uczen Super Ogolniak i Jakie Mile Wspomnienia.. :) (1) Jestem Absolwesntem XII Liceum.. Wspomnienia mam bardzo mile a i w glownie... Koszykarz
ABSOLWENTKA - opinia (1) Chyba nie mowicie o tej samej szkole! Rzucaliscie pewnymi nazwiskami ale... ABSOLWENTKA cukiereczek - opinia (1) szkołe wspominam rewelacyjnie!! świtna atmosfera, przesymaptyczni nauczyciele... cukiereczek LICEUM PLASTYCZNE GDYNIA (1) czy słyszeliscie cos o Liceum Plastycznym w Gdyni? Jak wygląda tam nauka,jacy... india II klasa (1) Patrzac wstecz po I semestrze II klasy mozna powiedziec ze poziom nauczania... to ja zamiast ósemki dziewiętnastka :) (1) chodzę do 2 klasy i jestem bardzo zadowolona ze szkoły :)dostałam się do 8 LO... myszykiszki :) Super nauczyciele (1) Naprawde polecam. nauczyciele rewelacyjni i wyrozumiali zawsze słuzą pomocą.... Gosia Uczeń (1) Szkoła jest genialna!!! Nie dość ze jest b.wysoki poziom nauczania to... Uczeń:) do a. (1) Nauczyciele tez są ludźmi. I jak możesz to wypowiadaj się w swoim imieniu, a... Ala :) (1) Kocham tą szkołe xD Dudek rewelka (1) chodze do tej szkoly dopiero od tego roku ... ale nie wyobrazam sobie teraz... uczennica md - opinia (1) Uczeszczam do tej szkoly - bardzo dobra, a ludzie -1sza klasa! md juz po szkole... (1) Ja mogę z perspektywy kilku miesiecy od ukończenia szkoły powiedzieć, że... a. # (1) Szkoła świetna. Pierwszy miesiąc myślałam że umrę. Poziom rzeczywiście bardzo... ósemeczka. szkoła przyjazna (1) moja córka dostała się do tego liceum,jest zadowolona, akceptuje wymagania,... mama Pani J.Ch najlepszym nauczycielem jest ! (1) nie wiem co strzeliło do łba mojej przedmówczyni ... Pani Joanna jest jedną... Michalek Świetna (1) I mimo że do tej szkoły chodze dopiero pare miesięcy jest naprawde... Ana dla mnie idealna (1) chcesz się uczyć - uczysz się, i się nauczysz, masz warunki. nie chcesz- nie... Pat