II klasa (1) Patrzac wstecz po I semestrze II klasy mozna powiedziec ze poziom nauczania... to ja zamiast ósemki dziewiętnastka :) (1) chodzę do 2 klasy i jestem bardzo zadowolona ze szkoły :)dostałam się do 8 LO... myszykiszki :) Super nauczyciele (1) Naprawde polecam. nauczyciele rewelacyjni i wyrozumiali zawsze słuzą pomocą.... Gosia
Uczeń (1) Szkoła jest genialna!!! Nie dość ze jest b.wysoki poziom nauczania to... Uczeń:) do a. (1) Nauczyciele tez są ludźmi. I jak możesz to wypowiadaj się w swoim imieniu, a... Ala :) (1) Kocham tą szkołe xD Dudek rewelka (1) chodze do tej szkoly dopiero od tego roku ... ale nie wyobrazam sobie teraz... uczennica md - opinia (1) Uczeszczam do tej szkoly - bardzo dobra, a ludzie -1sza klasa! md juz po szkole... (1) Ja mogę z perspektywy kilku miesiecy od ukończenia szkoły powiedzieć, że... a. # (1) Szkoła świetna. Pierwszy miesiąc myślałam że umrę. Poziom rzeczywiście bardzo... ósemeczka. szkoła przyjazna (1) moja córka dostała się do tego liceum,jest zadowolona, akceptuje wymagania,... mama Pani J.Ch najlepszym nauczycielem jest ! (1) nie wiem co strzeliło do łba mojej przedmówczyni ... Pani Joanna jest jedną... Michalek Świetna (1) I mimo że do tej szkoły chodze dopiero pare miesięcy jest naprawde... Ana dla mnie idealna (1) chcesz się uczyć - uczysz się, i się nauczysz, masz warunki. nie chcesz- nie... Pat Stronka (1) Tylko szkoda, że stronka nie jest odnawiana. Z niecierpliwością czekam na... blablak Plus - opinia (1) Skończyłem tę szkołę w zeszłym roku. Dostałem się i na UW i na UG, więc nie... Plus Szkoła (1) No powiem że spoko spoko :) 2-kalsa w tym roku i jedyny nauczyciel ktorego... natka :/ (1) Jestem absolwentka tej szkoly i nikomu jej nie polecam! Nauczyciele potrafia... absolwentka super (1) dziwie się osobie która będąc na dniach otwartych ocenia poziom ALO jako... K. Polecam :) (1) Ukończyłam tę szkołę w tym roku i szczerze mówiąc polecam ją tym, którzy... Niunia