Hmm (1) Poziom nauczania ogólnie mówiąc przeciętny. Jest niewiele osób potrafiących... Absolwent 2007 absolwentka.maj2007 (1) szkola godna polecenia...:) mila kadra nauczycielska... przyjazny... paula absolwentka.maj2007 (1) szkola godna polecenia...:) mila kadra nauczycielska... przyjazny... paula
Nie podoba mi się ta szkoła... (1) Tak właśnie 12lo mi się nie podoba bardzo mi się nie podoba ...jest... M.K t. - opinia (1) Jestem absolwentem (z 2006 roku), wiec mozecie mi wierzyc :) pozdrowienia... t. Najlepsza szkoła w Gdyni :) (1) Nie ma lepszej . Naprawde. Uwierzcie. DXRXX Czego się można nauczyć? (1) Lawirowania,nic-nierobienia.Poziom tej szkoły jest wysoce... Absolwentka 2007 :) (1) rocznik 82 rzadzi pozdro gopher ... (1) Szkoła jest bardzo fajna, super atmosfera, mili ludzie:) Poziom nauczania... ... lolo (1) mi sie podoba:) fafa :/ (1) Nie polecam tej szkoły...Moze poziom dobry, ale nauczyciele mają wyraźnie... Jagger Spoczko;) (1) Szkola jak dla mnie byla oki;)Skonczylam ja i troche juz tesknie:)Klimat oki... Talas sponio szkola:))) (1) przypadkiem natknelam sie na te strone i czytam o jakichs samobojstwach,... angie Wyposażenie (1) Wyposażenie w tej szkole to jedno wielkie dno: sala to kurnik, komputery... marian Super szkoła ! (1) Miałem możliwość iść do trójki jednak zdecydowałem się na sóstkę i nie... tegoroczny maturzysta Super (1) W znakomitej wiekszosci swietni nauczyciele, szczegolnie polecam pana... ui ; )) (1) Ja bd chodizla do 19..no chyba, ze 8LO zobaczy i doCeni moje odwolaie i... Kaja` no no (1) sami debile w tej szkole, a matura zdana na 99%, w większości wyniki powyżej... m. Do Leckter i Oktawi :) (1) Po pierwsze : żal nam takich osób, które z powodu swojej niskiej... TusiA I ZiobeR :) szkoła jest super :) (1) Liceum jest super :) jestem tegoroczną maturzyską i bardzo dobrze zdalam... :)