szkoła super (1) nauczyciele ok, dyrekcja jeszcze lepsza, czysto jak w domu, polecam !!!!! mat na nie (1) Wiadomo, każdy powinien uczyć się we własnym zakresie gdziekolwiek. Z tą... robert Tak sobie (1) Było tak sobie, matura co prawda poszła nieźle ale niestety co do części... Absolwent '07
hmm.. (1) uwazam,że poziom jest wystarczajacy, jak sie trafi na lepszych nauczycieli... tusiek ;p Kiepskie (1) Beznadziejny poziom nauczania, dostać się tam może prawie każdy. Tysiąc FULL WYPAS ZIOMKI ^^ (1) Jeśli jesteś dresem i jedziesz na kwadrat z kosą kroić innych to szkoła dla... Nic wbrew Sobie :D pozdro dla 3d:) (1) powiem szrzerze ze zanim przyszlam do szkoly slyszalam same zle opinie..prog... binka Zgadzam się z Oktawią - kiepskie gimnazjum (1) Te gimnazjum jest po prostu kiepskie. Chodziłem do 18. gimnazjum przy tym... Leckter Bardzo dobra szkoła, polecam (1) Szczególnie lekcje z profesorem Wojtkiem R. ... Hazar powiedzcie mi (1) jak jest w tej szkole ;> bo dostałam się to XV do klasy 1 e :P i proszę... Yennefer . (1) Jupi. Dostałam się do Waszej szkoły, do oddziału A (grupa 2). Mam... Aśś. Fajna szkoła:) (1) Szkoła super - maturka po niej to banałek :p Wysoki poziom matematyki u... ja dawno temu (1) właściwie jestem już na 5 roku architektury na PG i wielu moich znajomych... ania OK (1) zdajac do tej szkoly mialam mieszane uczucia. Rodzice moich kolezanek ktore... Uczennica Trzymajcie się z daleka od 9tki!!! (1) Całkowicie zgadzam się z absolwentką. Poza tym jeśli w klasie mat-fiz w 9tce... uczeń 9tki Ujdzie (1) Jak dla mnie kiepski klimat i straszliwy wyścig szczurków ;] Jak wszędzie w... XyZ Mozna cos zmienic ! (1) Ja zlozylem papiery do klasy c gdzie jest rozszezony hiszpanski i b gdzie... Charlie uwaga! (1) zastanówcie się zanim poślecie tam swoje dziecko.Czesne wysokie a dyrekcja... matka podziękowania (1) dziękuję pani Dyrektor za zrozumienie i pomoc w przezwyciężaniu problemów z... matka super super super ! (1) było po prostu extra ..i tyle ;) super ludzie, super nauczyciele :) super... megi