Aga - opinia (2) Jestem bardzo zadowolona z usług firmy! Polecam z całego serca w... Aga Tomasz - opinia (2) Polecam biuro Tyszkiewicz, a zwłaszcza Panią Sandrę Kukowską, która tym razem... Tomasz Zofia I. - opinia (2) Jestem mega zadowolona z pomocy i wsparcia jakie udzieliła mi Pani Magdalena... Zofia I.
Jacek Gniot - opinia (2) Wspaniała i fachowa obsługa klienta przez agentkę z tego biura Iwonę Gościnną Jacek Gniot Wojtek - opinia (2) Pełen profesjonalizm, super obsluga Wojtek Hana - opinia (2) Pierwszy raz spotkałam się z tak miłą i fachową opieką nad klientem.... Hana Anna - opinia (2) Serdecznie polecam! Świetna obsługa klienta, rzeczowa, merytoryczna i miła. Anna Ssss - opinia (2) Profesjonalne, a zarazem bezpośrednie i indywidualne podejście do klienta.... Ssss Maryla - opinia (2) Serdecznie polecam firmę Tyszkiewicz za pełen profesjonalizm w każdym calu!... Maryla Krzysztof - opinia (2) Polecam Pana Karola Schalkowskiego i biuro Tyszkiewicz. Profesjonalna... Krzysztof Irena - opinia (2) Miałam przyjemność kupować mieszkanie z pomocą Pani Agaty Ziółkowska z... Irena Paweł - opinia (2) Wielkie podziękowania dla Pani Oli Sudzik, za pomoc przy zakupie... Paweł Jacek L - opinia (2) Polecam gorąco. Mega profesjonalne podejście. Super kontakt i szybko... Jacek L Martyna - opinia (2) Z całego serca polecam firmę Tyszkiewicz nieruchomości oraz agenta Dariusza... Martyna Marek - opinia (2) Biuro spisało się na złoty medal! Pan Dariusz z oddziału w Kościerzynie godny... Marek zadowoleni klienci - opinia (2) Polecamy biuro a w szczególności panią Kasię z oddziału w Gdyni. Pomogła nam... zadowoleni klienci Marek - opinia (2) Mając od roku 2008 pozytywne doświadczenia z biurem Pośrednictwa... Marek Robert - opinia (2) Polecam pośrednika Dariusza Buczek. Kontakt do agenta otrzymałem z polecenia... Robert Piotr - opinia (2) Polecam firmę Tyszkiewicz Nieruchomości w 100%. W szczególności Panią... Piotr Piotr Majka - opinia (2) Bardzo polecam biuro nieruchomości Tyszkiewicz. Sprzedałem z Panem Karolem... Piotr Majka