Ewa - opinia (2) Jestem pod wrażeniem jak szybko i sprawnie przebiegła sprzedaż mojego... Ewa Krzysztof - opinia (2) Kompetentna obsługa, doświadczenie i wiedza współpracujących agentów... Krzysztof Mateusz Michalewski - opinia (2) Chciałbym bardzo podziękować Panu Andrzejowi Leonowiczowi za poprowadzenie... Mateusz Michalewski
Dariusz Szafraniec - opinia (2) Kontakt z Panią Ewą Czerwińską zawsze miły i merytoryczny. Rewelacyjnie... Dariusz Szafraniec Jerzy - opinia (2) Planując sprzedaż mieszkania własnościowego w Gdańsku trafiliśmy do Agencji... Jerzy Magda - opinia (2) Bardzo pozytywnie i sprawnie przeprowadzona transakcja zakupu nieruchomości.... Magda sylwia - opinia (2) Pan Piotr Zylinski pomogl nam zajac sie sprzedaza nieruchomosci w rzeczowy i... sylwia KAtarzyna - opinia (2) Pani Ewa Czerwinska - chętna do pomocy, kontakt szybki każdorazowo .... KAtarzyna Radans - opinia (2) Pierwszy raz sprzedawałem nieruchomość i zgłosiłem się do Tyszkiewicza, bo... Radans Elżbieta Tamborska - opinia (2) Z Panem Andrzejem Leonowicz udanie sprzedałam 2 kawalerki.Dobrze zaplanował... Elżbieta Tamborska Roman - opinia (2) Bardzo profesjonalna obsługa szczególnie polecam Pani Iwona Gościnna -... Roman Lucyna - opinia (2) Dziękuję bardzo Pani Sandrze Kubiak za skuteczną pomoc przy wynajmie... Lucyna Hlib - opinia (2) Thanks to Mr. Andrzej Leonowicz, we were able to find an apartment for rent.... Hlib Hanna - opinia (2) Z usług Pana Andrzeja L. z biura "Tyszkiewicz", korzystałam przy sprzedaży... Hanna Andrzej Rykowski - opinia (2) Bardzo rzetelnie przedstawiona oferta bez zbednych ubarwien. Po godzinnym... Andrzej Rykowski Katarzyna W - opinia (2) Pani Ewa to nie tylko specjalistka, ale także wspaniała empatyczna dusza,... Katarzyna W Monika - opinia (2) Polecam bardzo biuro nieruchomości a przede wszystkim Panią Ewę Czerwińską za... Monika Wiesław Pupiałło - opinia (2) Korzystałem z pomocy wielu pośredników nieruchomości. Czy byłem zadowolony do... Wiesław Pupiałło Mateusz M. - opinia (2) Bardzo polecam Pan Andrzeja Leonowicza który już od pierwszego kontaktu... Mateusz M. Irena Leks - opinia (2) Pelen profesjonalizm. Pani Agata Ziolkowska byla bardzo pomocna przy nie... Irena Leks